Hovudside

Hvordan å reparere en ødelagt PB Hoved vannlinjen

by Walther

Du har flere måter å finne ut om du har en ødelagt vannledning. Du kan ha en gjørmete område på plenen din, kan vannregningen øke betydelig, eller du kan se vann spyr opp fra undergrunnen. Ansette en profesjonell kan synes nødvendig, men kan også være kostbart. Å vite hvordan å reparere eller erstatte en ødelagt vannledning tar diligence, men det vil spare deg bekostning av en rørlegger regningen.

Bruksanvisning


•  Finn området du mistenker inneholder lekkasjen. Hvis du ikke har en åpenbar lekkasje spyr opp i gården de beste stedene å se er septiktank og den underjordiske vannlinjen.

•  Slå av vannet viktigste når du har identifisert lekkasjen. Hvis du bor i byen noen fra kommunens vann avdeling må slå den av. Hvis du oppgir ditt eget vann fra en brønn koble eller slå av pumpen.

•  Trench rundt lekkasjen med en spade til du avdekke vannrøret. Grave en fot under røret og fjerne tre eller fire føtter rundt røret.

•  Cut minst seks inches rundt i området som lekker med rørkutter. Erstatte med rør laget av samme materiale. Sand endene av rørene før tilsetning til det eksisterende røret.

•  Sand interiøret av to slip koblinger med en stålbørste. Skyv disse koblingene på den nye kobberrør, mot sentrum. Sjekk for å være sikker på at hver kopling omfatter en halvdel av det gamle rør og halvparten av det nye røret.