Hovudside

Hvordan Dig Out Monkey Grass

by Walther

Ape gress er mer kjent som mondo gress, selv om det er egentlig ikke gress i det hele tatt. Det er et medlem av liljefamilien og faktisk en eviggrønn bunndekkende, ifølge Washington State University. Det gror godt i United States Department of Agricultural hardførhet soner 7-11 og må delvis solen. Det kan overkjørt en hage hvis du ikke er forsiktig. Fjerne ape gress tar mye albue fett siden det danner tykke klumper av røtter i jorda.

Bruksanvisning


•  Merk av de områdene med apekatten gress du vil fjerne fra din hage. Pass på ikke å grave for tett til noe du ikke ønsker å forstyrre.

•  Skyv en spade i jorden seks inches fra hvor ape gress starter. Skyv så dypt som spaden går. Gjenta denne prosessen hele ape gress å løsne jorda rundt det. Bryte store klumper av gress inn i mindre porsjoner, ca 1 kvadratmeter stor, med samme teknikk.

•  Skyv spade inn samme sted du først gjorde og lempe oppover og mot ape gress. Løft med spaden for å få gresset ut av bakken. Gjenta prosessen med alle klumper av ape gress.