Hovudside

Slik installerer Flashing på Roof Eaves som en Ice Dam Barrier

by Walther

Hvis du bor i et område som opplever frysing kalde temperaturer, anbefales det at du installerer blinkende sammen ditt hjem taket takutstikk for å beskytte mot vann og is skade. Dette gjøres ved å legge en tung filt, drypp kant og blinkende langs takskjegget på taket og gjøres vanligvis i løpet av nye hjem bygging eller når omtekking. Dette værbeskyttelse legger til to flere lag av beskyttelse til vindsperre av et tak, slik at vann ikke vil kjøre under helvetesild på et tak takfot, forårsaker skade på bekledningen under.

Bruksanvisning


•  Sjekk lokale byggeforskrifter for eventuelle regler om type underlag brukt og retning av avdrag. Installere underlaget etter produsentens anvisninger.

•  legge ned en strimmel av 50-lb asfalt-mettet følt over det faste underlag ved takfot av taket. Dette mettet underlaget er tykkere og mer holdbar enn vanlig underlag.

•  Nail et drypp kant langs hele takfot av taket ved hjelp av enten glatte negler for nye bygg eller ringformede negler for omtekking. Drypp kant er metall blinkende at neglene til taktro og følger konturene av taket takfot, hviler mot fascia av bygningen. Dette beskytter kantene av taket dekk, og også bidrar til å hindre lekkasje.

•  Installer blinkende over takskjegget strekker seg 12 til 24 inches inne i bygningen vegg linje for å beskytte taktro mot skader forårsaket av isen dammer som kan dannes i dette området. Dette blinker bør overlappe drypp kant som ble installert i trinn 3 med minst 4 inches.

Tips og advarsler


  • Dekker taktekking spikeren på hodet med tjære eller en liten oppdatering av underlag kan bidra til å hindre lekkasjer og forvitring av spiker hoder.