Hovudside

Teknikker til Line en Innkjørsel

by Walther

Teknikker til Line en Innkjørsel

Hvordan du linjen din oppkjørselen avhenger veldig mye av hva slags oppkjørselen du har. En enkel grus innkjørsel vil dra nytte av en liner av gamle jernbane bånd til å tjene som et gjerde for å holde grusen i selve oppkjørselen. En nydelig murstein-mosaikk oppkjørselen, på den annen side, ikke ville være godt tjent med de stygge jernbane bånd og vil kreve noe mer i tråd med sin stil.

Murstein


En standard oppkjørselen fôr teknikk er å grave en grunn grøft langs oppkjørselen, fyll den del vei med sand for å etablere en semi-solid grunnlag og deretter legge murstein over at sand. Hvis det gjøres riktig, vil den murstein stikke ut litt over grøften og over toppen av oppkjørselen å lage en enkel og effektiv liner. Du kan også variere farge og høyde av murstein som passer din smak og oppkjørselen stil.

Jernbanesviller


Som nevnt før, Jernbanesviller er et billig - hvis noe estetisk ubehagelig - metode for grenser grus innkjørsler. De store trebjelker kan legges ende-til-ende langs grus innkjørsel til både holde grusen fra å bli skjøvet ut av oppkjørselen og for å hindre noen i nærheten gress fra gripe inn i oppkjørselen selv.

Trær


En foring av trær eller i avstand ut shrubberies kan gi en mer "grønn" kant enn det som kunne stein eller tegl. Pass på at du ikke plante trær for nær oppkjørselen, men som røttene kan tilsynelatende jobbe seg under puten og sprekk i betongen over tid. Også, hvis du bruker shrubberies, sørg for at du plass dem ut nok slik at du har nok plass til å gå ut av bilen.

Belegningsstein


Belegningsstein kommer i en rekke former og størrelser, og ofte gjøre superb kanting materialer, spesielt hvis oppkjørselen din har mer av en mosaikk eller kunstnerisk stemning enn en enkel betongplate. Teknikken for å legge brostein er ikke ulikt den teknikken som brukes for murstein i de fleste tilfeller, selv om det finnes flere typer "interlocking" brostein, som krever hverken grøft eller sand seng å holde på plass.