Hovudside

Hvor å Endre slanger

by Walther

Hvor å Endre slanger

Rør som brukes til å huse, beskytte og rute elektriske ledninger er ofte referert til som kanaler. Conduit rør er vanligvis installert, følgende elektriske kode forskrifter som optimaliserer deres bruk for sikkerhet og effektivitet. Conduit rør kommer i ulike størrelser og er vanligvis laget av metall. Metallrør rørene er stiv, men fortsatt gjenstand for slitasje. Bytte eller endring metall rør innebærer å erstatte rørene med en ny en, og rewiring kablene inni røret.

Bruksanvisning


•  Slå av hovedstrømbryteren inne i elektriske panelet. Spor koplingsboksen, eller uttaksboks, som holder begge ender av røret. Conduit rør generelt avslutte med en sump, eller med en koblingsboks.

•  Skru av lokket på koplingsboksen og se ledningene inne i boksen. Vikle et band av maskeringstape på hver skjøtes wire, og utpeke hvert sett av skjøtes tråd med bokstaver for å vite hvordan ledningene er koblet på igjen senere. Legg merke nøye hvor ledningene er konfigurert fordi hver ledning må kobles på nøyaktig den samme konfigurasjon. Nøye skru av wire nøtter og koble de skjøtes ledninger inne i koblingsboksen.

•  Skru av frontplaten av en vegg stikkontakt eller bytte hvis ledningen røret avsluttes inn i en veggboks. Skru av uttaket, eller bytte fra uttaksboksen, og trekk stikkontakt eller bytte ut av veggen. Oppmerksom nøye hvordan ledningene er koblet til terminalskruene på uttaket, eller bryter. Løsne klemmeskruene og fjern utløp.

•  Skru lysarmatur fra uttaksboksen hvis røret går inn i en lys uttaksboksen. Vis ledningene inne i boksen og merk nøye hvordan ledningene er koblet til ligaen. Skru wire nøtter og koble ledningene.

•  trekkes forsiktig ut den frakoblede ledninger fra den ene ende av røret. Legg merke til hvordan ledningsrøret festes til en annen ledningsrøret eller boks. Løsne beslagene som fester røret til en elektrisk boks med en skiftenøkkel eller skrutrekker, fjern deretter rør røret.

•  Skru klemmene som holder ledningsrøret på plass, og fjern forsiktig ødelagt eller skadet rør rør. Endre kanal rør med en identisk en. Installere det nye røret på samme måte, og posisjon som de som er av den foregående rør. Sett hver ende av røret inn i den tilsvarende boks eller montering.

•  Sett klemmene som holder røret på plass. Skru til skruene på en hvilken som helst rørforbindelsesstykke, langs lengden av røret. Stram skruene på beslagene som holder hver ende av røret på den elektriske boksen.

•  Kjør hver ledning du fjernet, tilbake inn i ledningen pipe, ved å fiske vaieren med en fisk tape. Koble enden av hver ledning til den tilsvarende terminal skrue eller wire følge ledningskonfigurasjoner du noterte i trinn 2 til 4.

•  Kontroller hver tilkobling nøye for løse forbindelser ved å trekke i hver tråd for å se om den er løs. Erstatte alle elektriske inventar du fjernet i trinn 2 til 4, og erstatte eventuelle frontplaten eller koblingsboks cover, med en skrutrekker. Slå på strømbryteren inne i elektriske panelet.

Tips og advarsler


  • Tagging ledningene med maskeringstape og merking dem tillater deg å unngå forveksling senere.
  • Ta nærbilder bilder av rørforbindelser, wire konfigurasjoner inne i koblingsboksen, og ledningene som en bryter, stikkontakt eller lysarmatur med et digitalt kamera til å huske hvordan ledningene er konfigurert. Vise bilder i en PC kan du forstørre dem for en mer detaljert visning.
  • Reparere kabel rør og elektriske linjer er oppgaver som krever tjenester av en elektriker. Ikke utfører oppgaven selv om du ikke har elektrisk trening og erfaring.
  • Ikke koble ledninger med mindre du er helt sikker på hvordan hver ledning skal være tilkoblet.
  • Løst-skjøtes eller -connected ledninger føre ledningene til korrodere og brenne.