Hovudside

Hvordan du rengjør aluminium takrenner

by Walther

Hvordan du rengjør aluminium takrenner

Hvis du bestemmer deg for å male aluminium takrenner fordi deres fargen har falmet, eller slik at de samsvarer med huset ditt, er det nødvendig å rengjøre dem først. De må være helt fri for rusk, smuss og fett. Ellers vil grunning og maling ikke holder seg til aluminium ordentlig. Makt-vask er en populær måte å rengjøre mange elementer. Tim Carter av Spør Builder anbefaler ikke power-vaske aluminium takrenner før male dem. Han sier det vil forlate skitt bak. I stedet, de trenger å bli renset den gammeldagse måten - med massevis av albue fett.

Bruksanvisning


•  Sett stigen opp på et jevnt underlag ved siden av takrenner slik at du trygt kan nå dem. Bruk en våt / tørr støvsuger for å fjerne løv, kvister, skitt og rusk fra innsiden av takrenner.

•  Skrap av løs maling på metall, med en sparkel. Fjerne det på innsiden og utsiden av aluminium takrenner.

•  Sett en skvett oppvaskmiddel såpe i bøtta. Fyll bøtte med vann for å lage en skummende løsning. Dypp en svamp eller børste i bøtta. Skrubbe aluminium takrenner inne og ute. Dypp svamp eller børste inn i løsningen i tillegg etter behov. Skyll takrenner godt med en hageslange, ifølge Spør Builder.

Tips og advarsler


  • Flytte stigen som nødvendig for å nå de takrenner slik at du ikke trenger å strekke kroppen ut. Strekker seg ut på hver side av stigen kan føre til at du mister balansen og faller.