Hovudside

Hvordan fikse vann flekker på Drywall

by Walther

Vannflekker på gips er forårsaket av utett rør eller vann fra utsiden kompromittere strukturen av huset. Vannet soaks inn i gips og etterlater mineralforekomster som misfarges overflaten. De fleste vann flekker på gips er reparert ved hjelp av en flekk-blokkerende maling. Det er mange merker av flekken-blokkerende maling som kan kjøpes fra en maskin eller hjemme forbedring butikken. Reparasjonen er fullført ved hjelp av en enkel prosedyre med minimal innsats.

Bruksanvisning


•  Sett en boks fan foran flekk på veggen og la den på over natten. Dette vil sikre at veggen er helt tørt før det gjøres forsøk på å male det.

•  Brush på en flekk-blokkerende maling ved hjelp av en 2-tommers pensel. Ved hjelp av en større pensel for flekker på veggen gjør det vanskeligere å oppnå en blandet utseende. Sikre at hele berørt område av veggen er dekket med flekk blocker. Pensle på et tykt lag med flekken blocker. La malingen tørke per instruksjonene på kan.

•  Mal det reparerte område av veggen med vanlig maling som samsvarer med resten av veggen. Pensle på malingen med 2-tommers pensel og dekke alle flekken blocker med vanlig maling. Blande kantene til det reparerte området til resten av veggen ved lett børstes med pensel med svært lite maling på den.

•  La malingen tørke over natten og påfør et lag.