Hovudside

Slik reparerer Aluminum Siding Korrosjon på en Travel Trailer

by Walther

Slik reparerer Aluminum Siding Korrosjon på en Travel Trailer

Reise trailere installeres ofte med aluminium ytterkledning siden det er solid. Fordi aluminium er en type metall, langvarig eksponering for vær og vind og fuktighet kan forårsaker ytterkledning å korrodere. Korroderte områder vises først og fremst på områder av en campingvogn som tar lengre tid å tørke, slik som under takskjegget og døråpninger. Hvis ikke behandles, disse mørke korrodert flekker spredt gjennom metallet. Visse materialer og forsyninger er effektiv på å reparere korrodert aluminium ytterkledning på reise trailere.

Bruksanvisning


En Buff det korroderte sted på aluminium ytterkledning, med en fin stål-ull pad. Gni stål-ull pad og tilbake over korrosjon til bart metall er utsatt.

•  Dypp en pensel til rust hemmende metallgrunning. Bruk rusthemmende metall primer spesielt beregnet for aluminium.

•  Pensle rusthemmende metall primer over bart metall, ved hjelp av pensel. Rusthemmende metallgrunning hindrer videre korrosjon på aluminium ytterkledning.

•  La rusthemmende metall primer tørke, i henhold til produsentens anvisninger. Skyll pensel med vann. Tørk pensel med en ren fille.

•  Dypp ren pensel i akryl huset maling. Påføre et lag med akrylmaling over rust hemmende metall primer, ved hjelp av pensel.

•  La akryl huset maling tørke, i henhold til produsentens anvisninger. Gjenta hele prosessen på hver korroderte sted på reise trailer.