Hovudside

Hvordan kjøpe Salvia divinorum Seeds

by Walther

Hvordan kjøpe Salvia divinorum Seeds

Salvia divinorum er en plante gjort populært på grunn av sine hallusinogene egenskaper. Det er også en attraktiv og ganske unik plante av mynte familien. De fleste Salvia divinorum planter dyrkes fra borekaks eller genetiske "kloner", og frø er ekstremt sjelden, vanskelig å finne, dyrt og vanligvis ikke levedyktig. Være forberedt på å betale så mye som $ 100 eller mer for en enkelt frø med absolutt ingen garanti for at det blir levedyktig. Det er veldig viktig å huske på at noen frø er svikaktig solgt som Salvia divinorum når de ikke er det, på grunn av hvor verdifulle disse frøene er.

Bruksanvisning


Internettet


En fly-by-night Internett selgere av "nye stammer" og frø av Salvia divinorum er overraskende vanlig. Dette er delvis forårsaket av ulovligheten av å eie disse plantene i noen stater og land. Et hederlig butikk vil ikke selge eller skip til disse statene; så hvis et selskap er villig til å gjøre det, kan du satse frøene er falske. S. divinorum frø er så sjeldent som å være nesten en myte - anlegget reproduserer vegetativt, snarere enn via frø forplantning - men det finnes butikker som selger dem, slik som Daniel Siebert er Sage Wisdom. Vær forberedt på å kjøpe umiddelbart og tilbringe en god del penger for hvert frø.

•  Mens folk flest erverve S. divinorum på nettet, er det mulig å få frøene gjennom en venn eller bekjent. Bli venner med Salvia dyrkere. Sørg for at de vet at du er villig til å betale top dollar for frø. I sjeldne tilfelle at en av disse bekjentskaps fabrikker spirer frøene, vil hun vet at du vil ha litt og kan være mer sannsynlig å gi deg plukke av frøene. Dette kan være det beste alternativet fordi det vil være vanskeligere for selger å lure deg hvis du kjenner henne personlig, og har sett hennes planter.

•  Å ha frø vokse på Salvia divinorum planter kan virke umulig, men sjansen er, egentlig, bare veldig usannsynlig. Hvis du har din egen Salvia avling, vil du ha et stort utvalg av planter som å forsøke å vokse nye stammer. Stedet for å bruke en ublu sum penger på et enkelt frø, prøve å kjøpe et antall planter fra så mange stammer som du kan og dyrke dem sammen i et drivhus. Tar sikte på å kjøpe bare de sunneste plantene du kan fra anerkjente selgere. Det synes å være en litt høyere sannsynlighet for pollinering hvis du gjør det for hånd. Hvis plantene dine faktisk klarer å produsere frø, vil du være i misunnelsesverdig posisjon av en i stand til å selge Salvia divinorum frø. Eller holde dem hvis du ønsker, i stedet for å bruke penger til å kjøpe dem.

Tips og advarsler


  • Få referanser for hver selger før du kjøper.
  • Aldri kjøpe frø fra en selger du ikke har hørt om. Ikke bli offer for en svindel.