Hovudside

Hvordan lage Simmering Eucalyptus Potpurri

by Walther

Potpourri gir kontinuerlig, varig duft. Mens noen potpourri mikser er dyrt å kjøpe, kan ingredienser for hjemmelaget potpourris være relativt billig og verdt innsatsen. Eucalyptus potpourri, gjort til en ulmende væske, gir en herlig duft som er bra for kropp og sjel.

Bruksanvisning


•  Forbered ingrediensene. Du kan gjøre eucalyptus potpourri i en rekke måter. Men for en god ulmende potpourri, tørke eukalyptus først. Hvis du eier en eucalyptus gren eller plante, bruke blader som har mistet mye av sin opprinnelige pungency. Støv dem av for å fjerne all smuss og andre materialer; fjerne bladene fra grenen og legge ut til tørk.

Når det er tørket, kombinere eukalyptus med andre ingredienser. For en rose-basert potpourri med sterke eukalyptusovertoner, kombinere to kopper roseblader, en fjerdedel kopp kamille blomster og en halv kopp med eukalyptusblader. Lett knuse bladene. Tilsett 20 dråper roseolje til blandingen.

•  Cook og avkjøl blandingen. Plasser potten av ingredienser på komfyren, og legge til én liter vann. Koke på svak varme til blandingen suser. La det småkoke i et par timer, og legger vann som nødvendig, inntil duften fyller huset og bladene er alle kokt ned. For å bevare væske for senere bruk, stamme blomstene ut som din helle vann i et målebeger. For hver halve kopp væske, legg en pakke av unflavored gelatin og fem dråper eucalyptus olje. Rør til det er oppløst, og hell i forberedt glass med barnemat, store sylteglass eller terte formede muggsopp. Dekk potpourri, la blandingen avkjøles over natten, og lagre til alt er klart til bruk.

•  Når du ønsker å putre potpourri, fjern lokket fra glasset eller pakke den klargjorte gel terte. Sett glasset over et potpourri varmere eller på en ovn mens matlaging. Men ikke legg den direkte over høy varme. For gel terter, plasser terte i et potpurri brenner eller syrlig varmere, og aktivere varmekilde. La blandingen til å smelte og kok til det ikke lenger er parfymert.

Tips og advarsler


  • Siden eucalyptus er så sterk, vil en liten mengde legge mye duft til noen potpourri oppskrift. Vurdere å legge ¼ kopp til blomsterbaserte potpourri oppskrifter. Ikke legg for mye, eller det vil overmanne blandingen.
  • Pass på at glassene er grundig rengjort før du legger den potpourri eller mugg kan vokse inni glassene. Hvis mugg fortsetter å vokse, bør du vurdere å legge til 1 ts salt til blandingen før du kjøler. (Se referanse 1)