Hovudside

Hjort Resistant Blomstrende Cherry Tree

by Walther

Hjort Resistant Blomstrende Cherry Tree

Det kan være frustrerende til liggende i et område der hjort er til stede, ettersom de vil spise mange trær og busker - noen ganger å drepe dem. Selv om ingen plante er hjort-bevis, det er mange som er hjort-resistente eller sjelden skadet av hjort.

Japanese Blomstrende Cherry


Japanske blomstring kirsebærtrær, eller Prunus serrulata, har blitt klassifisert av Rutgers University som et tre som er "sjelden alvorlig skadet" av hjort. Disse trærne er mer motstandsdyktig mot hjort enn andre arter av kirsebærtrær. Avhengig av variasjon av treet du vokser, kan det ha enten rosa eller hvite blomster.

Japanske Blomstrende Cherry tre varianter


Den Kwanzan blomstrende kirsebærtreet er en japansk blomstrende kirsebær tre som har svart bark og rosa blomster. Den Yoshino blomstrende kirsebær har lys rosa blomsterknopper og hvite, litt duftende blomster. Begge Kwanzan og Yoshino kirsebær dyrkes i Washington, DC Andre sortar av japanske blomstrende kirsebærtrær er Akebone, Okame, Blireiana, Pink Cloud, og Snow Fountain.

Beskyttelse fra Deer


Hvis du bor i et område der hjort er en konstant trussel mot dine landskap planter, bør du vurdere å beskytte deres nyplantede blomstrende kirsebærtreet til den er godt etablert. En måte å gjøre dette på er rett og slett ved å legge wire fekting på bakken rundt treet, som hjorten ikke liker å tråkke på det, i henhold til "Backwoods Home Magazine" på nettet.