Hovudside

Hvordan lage en Round Rose Bouquet

by Walther

Hvordan lage en Round Rose Bouquet

Roser er blant de mest populære blomster til buketter. De er tilgjengelige i en rekke farger og størrelser, og ofte har en berusende duft. Roser også kommer i mange varianter, alt fra petite, kjæreste roser til tette, ruffled kål roser. Når gruppert sammen i en rund bukett, som reflekterer den naturlig rund form av rosene selv, de gjør en klassisk og elegant uttalelse. Runde rose buketter kan se frodig, men de er ganske enkle å lage, og med litt trening, bør du være i stand til å lage dine egne.

Bruksanvisning


Å gjøre en Round Rose Bouquet


•  Ta på beskyttende gummihansker. Starter ca 3 inches under blomst, tegne en torn stripper ned lengden på hver rose stilk for å fjerne både torner og blader. Bruk torn stripper forsiktig og nøye for å unngå å gjøre noen flenger eller fordypninger i stilkene, som vil skade roser.

•  Skjær bunnen tomme fra stilkene av roser i spiss vinkel ved hjelp av en blomsterhandler kniv. Legg dem i en vannfylt bøtte der kan de være hydrert mens du montere buketten.

•  Lag en "C" -form med fingrene og tommelen på den mindre dominerende hånd. Nå senke hånden og hold "C", så det er parallelt med gulvet og du ser ned på den. Dette er posisjonen din hånd vil ta som du bygger den runde rose bukett i den.

•  Bruk din dominerende hånd for å plukke opp din første rose. Plasser rose i din mindre dominerende hånd.

•  Plukk opp en annen rose. Hold den over rosen for tiden i mindre dominerende hånd. Skyv den ned i hånden din i en vinkel, slik at hodet er plassert opp mot, men litt under hodet av den første steg.

•  Legg til to flere roser til din mindre dominerende hånd, skyve hver en rundt første steg i en vinkel. Første steg vil være litt høyere enn de andre tre omkranser den.

•  Plasser fire flere roser, en om gangen, inn din mindre dominerende hånd. Skyve dem inn i vinkler, og plassere dem i en sirkel litt under tre deg inn før. Skyve hvert steg i vinkel hjelper deg å oppnå den runde bukett form du ønsker.

•  Sett inn de fire gjenværende roser i din mindre dominerende hånd, posisjonering dem litt under fire du plassert i trinn 7. Du bør se en rund haug med roser synlige over hånden din og 12 stammer dukker opp i forskjellige vinkler under hånden.

•  Slip ett av rose stammer gjennom sentrum av en gummistrikk. Sett gummibåndet opp til den smaleste delen av den bukett, det punkt hvor alle 12 steg stammer konvergerer.

•  Strekk strikken ut mot deg; den vil fortsatt være koblet til spindelen du skyves den inn på. Vind strikken en gang eller to ganger rundt hele haug med stengler, deretter strekke det ned til bunnen av stammen du først raste det på. Skyv den opp på at stammen igjen; gummi band vil holde buketten sammen.

•  Skjær stilkene av buketten til ønsket lengde med saks eller saks. Vikle bånd rundt stilkene av buketten. Dekker bare den smale delen hvor strikken er, eller vikle den rundt hele lengden av stilkene, clutching dem tett sammen. Knytte bånd i en knute eller bøye seg, eller feste den på plass med perle-tipped nålene.

Tips og advarsler


  • Hvis du bygger en bukett med mer eller mindre enn 12 roser, følge de grunnleggende trinnene som er beskrevet ovenfor. Start med en og sette dem i en vinkel i sirkulære rader, flytte gradvis lavere når du går for å skape den runde formen.
  • Selv om rosen stilkene blir sprikende ut i alle retninger fordi du satt dem ved vinkler, når du har dem sikre med gummi band, kan du presse dem sammen til en rett haug og vind et bånd rundt dem for en mer formell, ryddig se. Eller du kan la dem sprikende ut og knytte et enkelt, enkel bue rundt dem for en naturlig, hage-inspirert bukett.