Hovudside

Hvordan bruke Quikrete å fylle Broken innkjørsler

by Walther

Den Quikrete selskap produserer et bredt utvalg av sementprodukter beregnet på å herde i mye kortere tid enn tradisjonell betong og sement krever. Quikrete har en rekke bruksområder i hjemmet, herunder patching ødelagte områdene i en innkjørsel. Som Quikrete produktet tørker, er det formbare, slik at du kan utføre endelige molding før den til fulle botemidler. Etter bare 10 minutter, stivner den Quikrete helt og oppkjørselen reparasjonen er fullført.

Bruksanvisning


•  Ta på arbeidshansker og plukke opp noen løse biter av oppkjørselen og kaste dem i en bøtte for senere avhending. Pensle områdene som skal repareres med en stålbørste for å løsne eventuelle gjenværende ødelagte deler. Deretter feie bort alt støv og løst smuss med en kost.

•  Bygg en treramme for noen områder, spesielt hjørnene, som er helt brukket av. Gjør dette ved å legge en 2-tommers med 4-tommers bord langs den ene siden av oppkjørselen og plassere et annet bord vinkelrett på den langs den andre siden. Spiker endene av styrene sammen med hammer og 1-tommers spiker. Skyv platene på plass og holde dem på plass med slagg blokker.

•  Fyll en trillebår med en del vann for hvert femte deler av Quikrete quick-innstillingen sement. Bland materialet seg godt ved hjelp av en spade.

•  til 3/8-tommers diameter grus eller annet aggregat til materialet, dersom det gjenværende av innkjørselen har aggregat i den. Legg fjellmaterialet litt om gangen, blande godt med spaden. Du kan bruke opptil 25 kg. av stein for hver og en pose med Quikrete.

•  Scoop opp Quikrete blanding ved hjelp av en spade eller en murskje, avhengig av omfanget av reparasjonen. Plasser den på de ødelagte områdene i oppkjørselen eller inne i tre former. Fylle området helt.

•  Pakk ned materialet ytterligere ved hjelp av en håndsparkel og deretter glatte overflaten før den går i ett med omkringliggende oppkjørselen.

Tips og advarsler


  • Hvis du har en asfaltert innkjørsel som er svart, bruker Quikrete Blacktop Patch produkt for å utføre reparasjonen.
  • Ikke gå eller kjøre på de reparerte deler for på lest en uke etter endt reparasjon. Etter dette tidspunktet, vil reparasjonen tåle opp til 5000 pounds per kvadrattomme.