Hovudside

Hvordan Buff Gulv

by Walther

Ved hjelp av en gulv-rasping maskin er en populær måte å rengjøre gulv på omtrent alle typer hard overflate. Vaktmestertjenester bruke dem for boliger og firmaer. Gulv-rasping maskiner er store og ganske tung, men vil skinne gulv vakkert. Gulv rasping maskiner er hendig for store jobber, mye bedre enn å måtte gjøre hele gulvet den gamle måten. Hereâ € ™ s hvordan:

Bruksanvisning


Hvordan Buff Gulv


•  Sweep gulvet med en tørr kost eller tørrmopp. Feie eller skyv støv mopp på gulvet som om du går ned øyene i en matbutikk. Begynn på siden av gulvet og i ryggen. Gå over hele gulvet for å fjerne all skitt, søppel og rusk. Du kan også tørke den hvis du ønsker det. Hvis du gjør det, la det tørke helt før rasping.

•  Kontroller buffing maskin. Rasping maskiner har vanligvis en veldig lang ledning for for deg å nå et langt stykke. Sørg for at ledningen er fri for skader. Vippe den å se på bunnen.

•  Velg riktig pad og løsning. Mesteparten av tiden vil du ønsker å bruke tre forskjellige løsninger til gulvet. Stripping, voks og polish er vanligvis den rekkefølgen. Avhengig av hva du ønsker å gjøre til gulvet, må du velge riktig pad og sette ned den riktige løsningen.

•  Begynn å bruke maskinen på baksiden av rommet på den ene siden, jobbe deg ned i rader. Buff i en langsom, opp og tilbake mønster. Dona € ™ t la maskinen ta av på deg. Kontrollerende det er vanskelig i begynnelsen, men blir lettere med økt bruk.

•  Under rengjøring, sjekk pads og børster for å sikre renslighet. Hvis du gjør et stort område, kan det hende du må slutte å sette nye på. Sett ned mer løsning som du går og etter behov. Sørg for at du går over løsningen en gang eller to før du flytter til neste section.Remove pads og børster når jobben er fullført. Rull opp ledningen og sette maskinen vekk.