Hovudside

Hva er den enkleste Window Treatment å holde rent?

by Walther

Mulighetene for vindu behandlinger er nesten uendelige, men noen vindu behandlinger samle støv eller har strukturerte overflater, noe som gjør dem vanskelige å rengjøre. Hvis du ønsker vindu behandlinger som er lett å rengjøre, er det flere alternativer. Du kan ha vinduet behandlinger som går med innredning og er enkle å holde rene.

Skodder


Skodder er populære for utvendig vindu behandlinger, og de er kanskje de enkleste vindu behandlinger for å holde rent. Alt du trenger å gjøre er å tørke dem ned eller slangen dem av. Men skodder kan være dyrt, og du vil sannsynligvis ønske å kjøpe dem for alle vinduene (i hvert fall på den ene siden av huset) slik at de vil matche.

Persienner


Blinds er et populært valg for interiør vindu behandlinger fordi de gir privatliv og kommer i alle slags farger og teksturer. Blinds er tilgjengelige i forskjellige materialer, men ifølge Blinds.com, faux tre og aluminium persienner er lettest å holde rent på grunn av deres glatte teksturer. Persienner med grove teksturer, som ekte tre persienner, har en tendens til å samle mer støv. For å rengjøre glatte persienner, rulle over dem med en lofri roller. Eller, hvis de er veldig skittent, spray en klut med en all-purpose renere og tørk dem ned.

Vertikale persienner er også vanlig, spesielt i mange leilighet hjem. De er forholdsvis enkel å holde ren, avhengig av materialet. For å rengjøre vertikale persienner, støv skinnen på toppen regelmessig, og tørk blinds med en fuktig klut når de er skitne.

Stoff


Hvis du har stoff gardiner som er laget av en vaskbart materiale, kan du være i stand til å kaste gardinene i vaskemaskinen. Hvis stoffet kan ikke vaskes, eller hvis du ikke ønsker å vaske gardinene, bruker et vedlegg på vakuum å nøye støvsuge støv og skitt ut av gardinene.