Hovudside

Worms Spise Kål i en hage

by Walther

Worms Spise Kål i en hage

Kål er en enkel grønnsak å vokse som kommer i rød, lilla eller grønne varianter. Vegetabilske er en rik kilde til vitaminer og gror godt i fruktbar jord. Ifølge University of Illinois Extension, har kål nylig demonstrert sykdomsforebyggende kvaliteter. En rekke skadedyr er sannsynlig å hjemsøke og lever av kål i hager.

Identifikasjon


Kål er utsatt for skader fra kål mark og cutworms. Cutworms er brune larver som lever om natten. Skadedyr blir ofte sett på bakken eller på lavere vegetabilske områder. Kål larver er 0,33 cm lange, hvite, beinløse ormer.

Skade


Kål kryp søke røttene av kål og lage tunneler med sine omfattende fôring. Young kål er mer utsatt for skadedyr skade. Skadet kål blir utsatt for sykdomsfremkallende infeksjoner. Cutworms som fôring cut frøplanter ved eller under bakkenivå. Skadedyr spiser hull i kål hoder.

Ledelse


Du kan plukke cutworms av manuelt fra kål og bruke skjermer og beskyttelsesdeksler for å holde skadedyr ut. Bruk Bacillus thuringiensis og spinosad å kontrollere tunge populasjoner. Å kontrollere kryp i avlinger, unngå overdreven bruk av husdyrgjødsel. Fjern berørte anleggene som insekter er vanskelig å kontrollere med kjemikalier.