Hovudside

Hvor å Feilfri imitert skinn

by Walther

Hvor å Feilfri imitert skinn

Imitert skinn ser ut som the real thing, men er rimeligere enn naturlig skinn og mye lettere å rengjøre. Hvis du noen gang har prøvd å fjerne en flekk fra ekte skinn, vet du hvor tidkrevende og vanskelig det kan være. Fordi de fleste imitasjon lær er laget av polymerer, de er mer motstandsdyktig mot flekker enn naturlige fibre, noe som gjør dem mye lettere å rengjøre.

Bruksanvisning


•  Bruk en mild håndsåpe til en fuktig svamp og tørk hele overflaten av imitert skinn. Dette vil fjerne eventuell smuss fra overflaten. Etter rengjøring av materiale, tørke bort såpen med en fuktig hvit klut.

•  Påfør en krone-størrelse mengde oppvaskmiddel til en fuktig svamp og jobbe opp noen såpeskum. Gni noen fete spots i en sirkulær bevegelse inntil stedet er ren. Tørk bort vaskemiddel med en fuktig hvit klut.

•  Dypp en bomullsdott i litt rensevæske og forsiktig skrubbe vekk eventuelle gjenværende flekker. Alkohol fungerer spesielt godt for å bekjempe tøffe flekker som fargestoff eller blekk. Fortsett å skrubbe til flekken er ikke lenger synlig.

•  Tørk av hele arealet av imitert skinn med en ren hvit klut og litt kaldt vann for å fjerne overflødig såpe eller alkohol. Vær spesielt oppmerksom på ares der alkohol ble brukt. Alkohol kan føre til misfarging hvis det er lov til å sitte på imitert skinn for lang.

•  Tørk av med en ren hvit håndkle.