Hovudside

Juridisk ideer med en Whiskey Barrel

by Walther

Juridisk ideer med en Whiskey Barrel

En whisky fat er et stort fat laget av eikeplanker og bundet med metalband. Fatene er laget for produksjon av alkoholholdige drikker som må alderen, for eksempel whisky og vin. Fat er gjenvunnet til landskaps i mange år, og er så populær at plastbeholdere har blitt produsert for å skape en whisky-fat utseende. Ved hjelp av whiskytønner i landskaps kan gi den et rustikt utseende.

Water Gardens


Ifølge Texas A & M University, whiskytønner er et godt alternativ til In-bakken vannbassenger der plass og fysiske begrensninger gjør en i bakken basseng umulig. Fat vann hager koster mindre, er mer mobile og ikke krever kanter eller omkringliggende landskapsplanter. Anlegg for fat hager omfatter flytende planter som hyasint og dverg vannliljer. Plast whiskytønner kan fylles med vann og plantet umiddelbart. Autentiske whiskytønner bør være foret med et PVC liner. Noen dam produsenter gjør liners laget spesielt for whiskytønner.

Container Gardens


Container hager er populært for folk som bor i leiligheter og ikke har bakgårder for voksende planter, eller er fysisk begrenset og kan ikke bøye eller bøye seg for å bryte opp jord i hagen. Container hager kan bestå av blomster dyrket i hengende kurver som Petunia, begonier og bregner, eller kan inkludere grønnsaker og frukt som jordbær eller tomater. Den store størrelsen på en whisky fat gjør beholderen perfekt for større størrelse planter som tomater og til og med korn, som begge krever minst fem liter jord per beholder til å vokse sunne planter som bærer frukt og grønnsaker.

Trær og busker


En whisky fat store størrelse og tøff konstruksjon gjør det ideelt for dyrking av større, tyngre planter med mer omfattende rot strukturer som trær og busker. De tykke tre vegger av en whisky fat vil beskytte treet fra ekstreme temperaturer i vinter og sommer. Den tunge container vil hindre at treet velter hvis den blir presset av vinden handling på hustak, balkonger eller dekk. En whisky fat er trekonstruksjon også hjelper det å gli harmonisk med et bredt utvalg av tre varianter.