Hovudside

Hvordan lage en papp Desk Top Organizer

by Walther

Hvordan lage en papp Desk Top Organizer

En organisert skrivebord skaper en produktiv arbeidsplass. Derfor er det ingen overraskelse at arbeidet blir sugd ned når binders, penner og huskelapper er spredt over hele arbeidsflaten. Men du trenger ikke å blåse ditt hjem organisering budsjettet på en prefabrikkert skrivebord arrangør. Gre resirkulert papp materialer med noen håndverk forsyninger og gammeldags oppfinnsomhet vil tillate deg å lage din egen papp skrivebord arrangør på kortere tid enn det tar å kjøre til kontoret levere store.

Bruksanvisning


•  Skjær en flat, solid stykke papp å opptre som base av arrangøren. Bestemme størrelsen og formen på basen avhengig av hvor mye plass som er tilgjengelig for en arrangør å sitte på pulten din, og hvor mye du ønsker arrangøren å holde.

•  Skjær en tom papp tørkepapir rull i ett stykke seks inches lang og to stykker tre inches lang. Fjern toppen av en tom vev boksen ved å kutte rundt toppen med saks. Opprette flere områder for å holde elementer ved å kutte stykker av en pappeske til ønsket lengde og høyde.

•  Dekorer hver del av arrangøren før du fortsetter med montering. Pakk inn papir håndkle roll stykker og vev-boksen i farget bygging papir. Tegne fargerike design på basen og på flere papp stykker for å tilpasse utseendet på arrangøren.

•  Ordne hvert element på papp basen stykke. Satt papp skillevegger langt nok fra hverandre for å få plass til elementer som huskelapper eller stiftemaskiner. Fest papp roll brikkene på plass ved å kjøre en linje med varmt lim rundt omkretsen av rullen og holder den på plass til den er tørr. Bruk den samme prosessen for å sikre papp skillevegger og vev boksen.

•  La limet satt i en time før du fyller arrangøren med kontorrekvisita.