Hovudside

Hvordan Fest Hyller til Metal Studs

by Walther

Metallstendere blir noen ganger brukt i bygningskonstruksjoner Dette resulterer i en mer solid og holdbar konstruksjon, men er ikke ideelt for alt. Hvis du tenker på å henge noen hyller fra metall stendere, har du sannsynligvis tenkt på det faktum at du arbeider med stål i stedet for tre. Fremgangsmåten for å sette opp hyllene er den samme, men verktøyene er litt forskjellig.

Bruksanvisning


•  Kjør en stud finder over veggen. Markere studs 'steder med en blyant.

•  Bor et hull gjennom veggen og inn i en av piggene på høyden du ønsker sokkelen. Bruk et bor som borer i metall. Det må være mindre i diameter enn skruen du vil bruke for å feste sokkelen. Dette er et pilothull.

•  Legg en av brakettene på veggen tused å holde hyllen opp. Sette den slik den øverste skruen hullet er over hullet. Bore en av skruene i braketten til å feste den løst til veggen. Ikke skru den helt ned. Hvis du bruker mothakebolter, gli inn på plass og skru den ned litt.

•  Hold den andre braketten opp til veggen på den andre metal stud. Plasser den på omtrent samme høyde som den første konsollen. Sett risten på toppen av brakettene og deretter plassere et nivå på sokkelen. Skyv braketten i hånden opp og ned langs stud til nivået viser at sokkelen er horisontalt med gulvet.

•  Lag et merke gjennom den øverste skruen hullet på braketten du holder, og deretter sette hyllen og braketten til side. Bore et pilothull på mark.

•  Sett braketten tilbake på veggen og stille opp den øverste skruen hullet med pilothull. Bore en skrue inn i holderen eller skli i vippebolten for å koble den til veggen. Ikke skru den ned.

•  Plasser nivå opp til siden av en av brakettene og dreie bunnen av braketten fra venstre mot høyre inntil nivået indikerer at det er plant, eller vinkelrett på gulvet. Lage et merke i den nedre skruehullet eller braketten. Gjenta dette med den andre. Gjøre dette hvis braketten har lavere hull.

•  Skyv bunnen av brakettene til side og bore pilothull hvor du har gjort merkene. Sett brakettene på plass igjen og skru maskinvare inn i veggen. Fest sokkelen til toppen. Stram all maskinvare.