Hovudside

Hva å gjøre med en Rotted Palm Tree Trunk

by Walther

Hva å gjøre med en Rotted Palm Tree Trunk

Et lynnedslag, orkan-styrke vind, alderdom eller en ødeleggende sykdom alle drepe et palmetre. Når den grønne kalesjen er halshugget, er håndskjebnebestemt til å dø, så ingen ny voksende tips er opprettet og planten dør av sult. Palmer er ikke sanne trær, som deres trunk mangler tre. I stedet er en palme trunk fibrøs, og råtner raskere enn gjør en trestamme.

Ling


Palmer med sine grønne kalesjer mangler og telefon polelike trunk rester bør hogges. Hvis stammen er allerede rotting, blir tung koffert ustabil og kan velte på eiendom eller forbipasserende. Kutte ned rotting palm eliminerer umiddelbar sikkerhetsrisiko. I et naturområde, kan forlate en stubbe være hensiktsmessig, men i en hage eller tungt brukt hage eller plen innstilling, kutt råtnet palm bagasjerommet i flukt med bakken. Grunneiere kan male ut stubben, og skaper en glatt område som ikke vil føre til en snublefare.

Forebygge sykdom


En rotting palm trunk indikerer ulike mikroorganismer eller sopp patogener rotne de døde plantemateriale. Mange plantesykdommer eksistere i håndflatene. Hvis ikke vet hva drepte håndflaten, ikke holde den rundt. Ganoderma rumpe råte og dødelig gulning er to alvorlige palme sykdommer. Hvis enten sykdommen vedvarer i den døde palme er råtnende vev, kan sykdommen infisere andre planter, spesielt nærliggende palmer.

Fjerning


Den forholdsvis rask nedbryting av en palm bagasjerommet gjør ikke det en nyttig, rustikke hagebenk eller maleriske landskapet aksent. Det kan ikke være skåret inn interessante skulpturer, som hardtre trær er. Kombinert med sykdomsproblemer, er det best å fysisk fjerne en råtnet palm trunk fra din eiendom. Hvis du er sikker på ingen sykdom eksisterer i rotting palm, dra det til en mindre brukt hjørne av hagen din for å brytes. Men hvis du har andre palmer i hagen og du har sykdoms bekymringer, betale for å ha den store, tunge koffert tatt til fjerne rusk feltet deponi eller.

Tips


Ikke bruk noe rusk fra råtnende palmer som hage mulch. Mulch kan inneholde sykdommer som sprer i landskapet infesting andre palmer i hagen. Kast rusk i deponi. Grundig sterilisering knivblad med isopropylalkohol, hydrogen peroxide eller blekemiddel løsning hindrer sykdommen er spredt. Urene sagblad og kjeder spre sykdom til nye landskaper og planter, som de kuttet i friske plantemateriale.