Hovudside

Utstyr for Tapping Maple Sugar

by Walther

Utstyr for Tapping Maple Sugar

Lønnesirup er laget av saft av lønn trær som vokser i USA og Canada. Selv før europeiske nybyggere ankom, melder First Folk som indianere i det nordøstlige USA klarte lunder av Maples og likte sirup og sukker destillert fra saft. Hvis du har lønn trær på eiendommen din, trykke på maple sukker saft er en interessant hobby.

Drill


Bruk en bærbar elektrisk drill med en 7 / 16- eller 5/16-bit, avhengig av størrelsen på tuten. Bor et hull to inches dyp og skrå det litt oppover i trestamme for å tillate deg å sette tuten og la sap flyten.

Spile og Bucket


Man kan bruke en tappe metall eller plast samling tut, som kalles en "spile," at man setter inn i hullet som man boret inn i lønnetrær for å tillate at saft til å strømme ned i en bøtte eller oppsamlingspose festet til bunnen av spile . Bruke et beskyttende deksel for å hindre regnvann fra å blande med saft.

Samling Tank


Installere en stor mat-grade oppsamlingstanken slik at du kan trekke saft fra flere trær over en lengre periode før du koker det ned i sirup eller sukker. Bruk en tank som aldri har vært brukt i kjemisk lagring.

Koke Pan


Lønnesirup samlere bruke en stor metallpanne, minst seks inches dyp, avhengig av hvor mye saft trukket, for å holde saft under koking. Utføre dette trinnet utendørs for å unngå et depositum på klebrig rester over hele kjøkkenet.

Termometer og Hydrometer


Et termometer bidrar til å styre temperaturen på saft som det koker. Bruk en candy termometer som registrerer minst 230 grader Fahrenheit. Hydrometeret og hydrometer cup teste tettheten av sirup for å hjelpe deg med å produsere et kvalitetsprodukt.

Filter


Bruk en ull eller akryllønnesirup-filter for å fjerne eventuelle urenheter fra sirupen. En papirfilter er ikke egnet for denne jobben, som porene er for liten. Bedrifter som selger utstyr for lønnesirup-making tilby disse filtrene.