Hovudside

Hvordan holde Deer Away From tomatplanter

by Walther

Hjort elsker å spise tomatplanter, og det tar litt list og oppfinnsomhet for å holde de store, vakre dyr ut av hagen din. Og tror ikke hagen din er trygg bare fordi du bor i en underavdeling. Hjort befolkningen fortsetter å stige, og hjort kan sees omtrent hvor som helst i disse dager som flere land er utviklet. Mange gartnere foretrekker ikke å bruke kjemikalier for å avskrekke hjort. Gift kan komme i vannsystem, eller kan skade barn eller kjæledyr. Heldigvis finnes det alternativer til giftstoff, blant annet miljøvennlige produkter og hjemmelagde hindre.

Bruksanvisning


Holde Deer Away


•  Frastøte hjort ved å innføre lukter i og rundt hagen din som de ikke liker, for eksempel deodorant såpe, råtne egg løsning og tørketrommel ark. Råtne egg løsning er en blanding hjort hat, men det er ikke støtende for mennesker. Bland ni egg med 2 1/2 liter vann. Spray det på dine tomatplanter. Denne oppskriften gir nok løsning for 1/2 acre av planter. Heng tørketrommel ark på et tre eller et innlegg. Spikre en bar av deodorant såpe til et tre eller i et innlegg, eller sette den rett på bakken rundt hagen.

•  Innføre et støyelement rundt hagen din med vindklokker eller ved å henge folie tape, som produserer en blinkende eller flagrende støy når det er en liten bris. Dette vil skremme hjorten unna.

•  Påfør en miljøvennlig produkt designet for å avskrekke hjort.

Tips og advarsler


  • Endre støy og lukt elementer fra tid til annen. Hjort vil vokse komfortabel med ditt forsvar hvis det ikke endrer seg.
  • Tilsett vann til dine tørketrommel ark å oppdatere lukten hver så ofte.
  • Fekting er en dyrere avskrekkende. Men ville du trenger et gjerde på minst 10 meter høy for å holde hjort fra å hoppe over og fortsatt får i hagen din.