Hovudside

Mest Inexpensive badekar omgir

by Walther

Du har flere alternativer å vurdere når de bestemmer seg for å installere et badekar surround. Materielle alternativene inkluderer omgir laget av akryl, plast, vinyl, glassfiber, marmor, tre eller granitt. Prisene på badekar omgir kan variere fra rundt $ 100 til mer enn $ 1000.

Valg av Bathtub Utseende


Gjøre noen undersøkelser for å bestemme de visuelle og materielle alternativene du ønsker din surround å ha. Vedtak av farge, finish, mønster, stil og antall brikker spille en viktig rolle i søket etter den minst kost surround. Akryl omgir er vanligvis det billigste alternativet.

Hvem skal installere Surround


Vurdere situasjonen for å avgjøre om prosjektet med badekar surround installasjon vil være en gjør-det-selv-prosjekt, eller om du vil kontrakten noen til å installere det for deg. Fullfører jobben selv kan være billigere, men din situasjon kan kreve ekspertisen til en profesjonell.

Vurdere alle kostnader


Inkludere kostnaden av forsyninger som trengs for omrammingsmonteringen inn i budsjettet. Andre enn surround selv forsyninger kan omfatte caulk, tappekran, spiker, skruer, Backer bord, fugemasse og avløp forsyninger.

Sammenlign priser


Når du vurderer en gjør-det-selv-prosjekt, sjekk lokale forhandlere og sammenligne priser. (Prisene varierer etter plassering, og tid på året.) Hvis du bruker en entreprenør, spør flere kandidater til pristilbud før en beslutning om en tjeneste.