Hvordan Deep Trenger du å Plant Cherry Tree frø?


Hvordan Deep Trenger du å Plant Cherry Tree frø?

Kirsebærtrær er elsket av gartnere og landscapers fordi de gir både flotte blomsterdekorasjoner og nyttig frukt. Det er mulig å vokse trær fra kirsebær frø, eller groper, men det er flere ting å huske på når du gjør dette.

Pode


De fleste søte kirsebær varianter, for eksempel Bing kirsebær, er dyrket gjennom pode og spirende stedet for å bli dyrket fra frø. I denne prosessen er grener av søte kirsebær-produserende trær kuttet og deretter podet på en annen treets "root lager", slik at de to vokse sammen og danne et nytt tre som kan plantes.

Flavor


Podet trær vil produsere hybrid frø med karakteristikker fra begge kombinert anlegg, så disse kirsebær vanligvis ikke vil gjengi "true"; de vil ha forskjellige smaker og egenskaper enn kirsebær frø kom fra.

Gathering


Du bør samle kirsebær frø når frukten er helt moden. Vaske og tørke frø og holde dem på et kjølig, tørt sted til du er klar til å plante.

Planting


Ifølge horticulturists ved University of Iowa Extension, vil mange tre frø ikke spirer før de har brutt gjennom et sovende periode. Dette kan skje etter et frø har vært utsatt for kjølige temperaturer og fuktige forhold i flere uker eller måneder, så i områder som har en kald vinter, plante frø i høst bør tillate dem å spire neste vår.

Frø bør plantes på en dybde på 1,2 cm, og du bør plante flere frø fordi det er sannsynlig at noen ikke vil spire. (Referanse 2)

Fruiting


Når du har et lite kirsebærtre etablert, vil det trolig ta sju til ti år for at det skal vokse seg stor nok til å begynne å produsere frukt.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler