Hovudside

Hvordan konvertere en Hot Tub til Saltwater

by Walther

Hvordan konvertere en Hot Tub til Saltwater

Med stigende bekymring for helserisikoen ved store mengder klor i bassenger, er saltvannssystemer vokser i popularitet. Med en saltvann klorering system, kan du gi trygge nivåer av klor til din badestamp uten behov for å legge store mengder av den sterke kjemiske. Systemene fungerer ved å konvertere tilsatt salt til subsyrer, den samme kjemiske i klor som effektivt desinfiserer bassengvannet. Fordelen med et slikt system er at det er lett å vedlikeholde, og bare av og til krever tilsetning av salt. Brukere rapporterer et høyere nivå av komfort for øyne, hud og hår, samt færre uønskede effekter forbundet med klorering.

Bruksanvisning


•  Kjøp en saltvann klorering system og gjennomgå produsentens instruksjoner for installasjon.

•  Installer systemet i henhold til produsentens instruksjoner. Du må kanskje senke vannstanden i spa for å sikre en tørr vegg sted for første søknad. Det er der inntaket cellen vil bli montert. Andre systemer kan omfatte celler som flyter direkte i vannet. I alle fall bør du montere cellen som beskrevet i produkt retninger. Cellen vil absorbere salt (natriumklorid) fra vannet og omdanne det til klor.

•  Test nåværende saltnivåer i bassenget med teststrimler fra et basseng butikk. Klorerte badestamper vil ha litt salt i dem allerede. Det er viktig å opprettholde de riktige saltnivå for å unngå ubehag og sørge for desinfeksjon.

•  Legg nok salt for å få 4000 deler per million (ppm) .Dette beløper seg til om lag 50 pounds av salt per 2000 liter vann i bassengene uten eksisterende klor. Hvor som helst mellom 2500 og 4000 ppm er et trygt beløp. Du kan få store poser med salt fra basseng forsyne butikkene.

•  Slå på saltvann klorering system når alt saltet er oppløst i badestampen.

•  Kjør din badestamp pumpe for å oppmuntre bevegelse gjennom cellen.

•  Test av og til og opprettholde en saltnivå på 4000 ppm basert på resultatene dine. Salt kan gå tapt fra regnvann overløp, sprut og filtervasking. Inndampning og tilsetning av friskt vann kan også redusere saltnivåer.

Tips og advarsler


  • Rengjør celle årlig for å holde den fungerer som den skal.
  • Saltvann kan raskt korrodere basseng utstyr, særlig metallgjenstander som trapp skinner og stoler. Prøv å erstatte eventuelle metalliske materialer med plast dem, som er mer motstandsdyktig mot korrosjon.