Hovudside

Hvordan virker Air Få inn en Coleman Oil Furnace?

by Walther

Luft kommer inn Coleman luft sparken oljefyr på to forskjellige måter. Først, som en del av riktig ovn drift, går lufttilførsel vents eller sykluser gjennom apparatets blåsesystem. Sekund, luft kan gå inn som et resultat av et problem i ovnen, som løs ventilering eller en defekt varmeveksler. Fordi oljeovner kan frembringe farlige eksos, bør problemene bli tatt vare på så snart som mulig.

Forsynings Vents


Hver oljebrenner har forsynings vents som bringer luft inn i forbrenningskammeret. Din Coleman olje ovn brenner en tåke av olje for å produsere sin varme. Men all ild trenger oksygen, slik at ovnen må ta i uteluften. Dette tilbudet vent bringer luft bare inn i forbrenningskammeret. Det er ikke forbundet med andre deler av ovnen, og det er viktig for effektiv drift av smelteovnen.

Blåser Systems


Viften Systemet er designet for å bringe luft inn i ovnen for å varme den opp. I dette tilfellet, er viften luft noe motsatt tilførselshull luft. Det kan ikke gå inn i forbrenningskammeret og bare forblir i ovnen en kort tid før de syklet tilbake gjennom kanaler for å hjelpe varme huset. Den blåser flytter denne luften, noe som kommer innenfra huset ditt og går tilbake inn i huset ditt.

Lufting


Hvis Coleman oljebrenner fungerer som den skal, vil det syklus varm luft uten å miste mye av varmen. Men vents kan lekke luft hvis de ikke er skikkelig installert. Løs kanaler, feil installert registre og korrosjon eller sprekker kan tillate kald luft inn, snylte bort varm luft ovnen har skapt og senke effektiviteten av varmesystem.

Varmeveksler Issues


Varmeveksleren er en metallkomponent mellom luftstrømmen og forbrenningskammeret i Coleman ovn. Når du arbeider på riktig måte, overfører den varmen uten å tillate luft å unnslippe i begge retninger. Men noen ganger varmeveksler kan brekke eller sprekke. Dette resulterer i en luftlekkasje som kan flytte eksos inn i kanaler. Du må skifte ut varmeveksleren for å løse dette alvorlige problemet.