Hovudside

Informasjon om Care of Danner Boots

by Walther

Danner støvler begynte i den lille logging byen Chippewa Falls, Wisconsin i 1932. Selskapet produserte håndlaget arbeid støvler som vanligvis selges for mindre enn $ 4 per par. I dag selger Danner flere linjer med arbeid, jakt, uniform, fotturer og fiskestøvler hele USA. Riktig rengjøring og pleie av dine Danner støvler vil bidra til å beskytte investeringen din og holde deg på turstien eller i hjorten stå iført din favoritt støvler lenger.

Bruksanvisning


Rengjøring


•  Børst av noen synlig skitt, gjørme eller rusk med en stiv børste. Gjøre dette utenfor eller over en søppel kan å unngå å gjøre et rot.

•  Tørk av hele utsiden av støvelen med en fuktig klut, betaler oppmerksomhet til alle kriker og kroker av støvlene for å fjerne skitt eller skitt som kan gjøre veien inn i porene i skinn eller semsket skinn.

•  Fjern eventuelle vanskelige flekker ved å dyppe en klut med rengjøringsmiddel spesielt utviklet for skinn eller semsket skinn, slik som Danner Cleaning Gel. Arbeid en liten mengde rengjøringsmiddel inn i støvlene med en sirkulær bevegelse, mens oppstarts fortsatt er fuktig. Skyll av noen renere med kaldt vann og la støvlene tørke helt.

Condition


•  Dekk hjørnet av en myk klut med skinn conditioner, som Danner Boot Dressing. Lotionen er bare nødvendig for lærstøvler og trenger ikke å brukes på produkter som er produsert fra nubuck eller semsket skinn.

•  Påfør en tung belegg av lær balsam på støvlene når de er tørre. Arbeid lær balsam inn i støvlene i overlappende sirkler.

•  Tørk av overflødig boot balsam med en tørr klut og la støvlene tørke helt.

Tips og advarsler


  • Unngå å tørke Danner boots ved å sette dem ved siden av en radiator eller med en hårføner. Dette vil tørke ut lær for raskt, forårsaker støvler for å bli skadet eller skjev.