Hovudside

Vanligste problemene med kompostering toaletter

by Walther

Vanligste problemene med kompostering toaletter

Kompostering toaletter er spioneringen som waterless, enkle, low-tech toaletter. Arrangører oppmerksom kompostering toaletter bruke naturlige prosesser for å slå menneskelig avfall inn i "en verdifull jord endring," ifølge nettsiden gråvann Handling. Skriver for The Christian Science Monitor, bemerker stab skribent Alexandra Marks flere problemer med toaletter, ikke minst som er de er "stinkende". Når vi ser bort regulatoriske bekymringer og luktproblemer, kan kompostering toaletter også lider av skadedyrkontrollspørsmål og generell kompostering svikt.

Toalett Lukt


Skrive for National Building Colloquium - Southwest, tidligere direktør for Humboldt State University Center for riktig teknologi Ron Sutcliffe notater, "lukt pleier å være iboende i de fleste kompostering toaletter." Monitor forfatter Marks observerer, "Lukt kan være et problem, til tross for hva mange produsenter og talsmenn hevder." Noen av kravene til et velfungerende kompostering toalett omfatter ventilasjon, isolering av avfall, fuktighet, temperatur og tid og en bulking agent. Ubalanser i ett krav kan bety lukt.

Toalett Critters


Sutcliffe ser "det største mulige problemet" med kompostering toaletter som potensialet for toalettet for å bli et habitat for vektorer. Fluer, møll, mygg, rotter og mus kan "få tilgang til de hauger i de mest geniale måter." En forfatter som støtter kompost toaletter sier insekt kontroll er en "forsømt aspekt av kompost toalett utforming og bruk." Periodiske insektplager "er sannsynlig å skje," alt fra mygg eller midd til fluer.

Toalett Failure


Hvis en kompostering toalett haug mislykkes, er løsningen ikke å ringe en rørlegger og glemme det. Hvis du ikke kan behandle komposten med avbøtende tiltak, en anbefalt løsning på problemet innebærer overføring kompost haug av menneskelig avfall inn i ett eller to 55-liters stålfat. Oppbevar tett-dekket trommer i minst et år i et varmt sted. Flytt trommer til et område der innholdet er begravd rundt ornamentale vekst bare. Helle ut innholdet og begrave med jord.