Hovudside

Slik holder Fresh Cut Blomster Alive Longer

by Walther

Slik holder Fresh Cut Blomster Alive Longer

Enten fra din egen blomsterhage, et drivhus eller blomsterhandler, legger ingenting sjarmen til et rom som en bukett med friske avskårne, men skjønnheten vil være flyktig dersom snittblomster ikke er riktig vedlikeholdt. Når blomstene er kuttet, vil de svekkes svært raskt, som de har vært separert fra røttene, deres eneste kilde til vann og næringsstoffer. Unn dine avskårne blomster riktig, og de vil være vakker for opp til 10 dager.

Bruksanvisning


•  Skrubb en vase med varmt såpevann. Skyll basen grundig for å fjerne bakterier og såpe. Fyll vasen med varmt vann, ca 100 grader F.

•  Bland en kommersiell floral konserveringsmiddel i vannet i henhold til instruksjonene på pakken. Unngå å bruke elementer som pennies, vin eller aspirin, som ikke hjelper.

•  Avskårne blomster tidlig på morgenen. Se etter blomstrer som har nettopp åpnet og sette blomstene i vasen umiddelbart. Hvis blomstene fra blomsterbutikken, re-kutte stilkene før du plasserer blomstene i vasen. Holder endene av stilkene under vann og bruke en skarp kniv for å trimme 1 til 2 inches fra bunnen av stilkene. Skjær stilkene i en vinkel for å tillate mer overflate for stilkene til å ta opp vann.

•  Fjern bladene som vil være under vann, som de vil råtne og forkorte levetiden på snittblomster.

•  Oppbevar avskårne blomster i et kjølig rom. Unngå å plassere blomstene nær oppvarming ventiler, varme apparater, peiser, kald trekk eller klimaanlegg. Sett blomstene kjølig rom over natten.

•  Tilsett vann daglig for å opprettholde tilstrekkelig vann i vasen. Legg en floral konserveringsmiddel etter behov.