Hovudside

Moth Orchid Care Instruksjoner

by Walther

Moth Orchid Care Instruksjoner

I skog, møll orkideer (Phalaenopsis spp.) Vokse uten jord knyttet til trestammer og lemmer uten å bli parasitter. De dra nytte av den høye støtte for å få tilgang sollys og for å trekke fuktighet fra luften gjennom sine eksponerte røtter. Disse plantene produserer holdbare blomster i sen vinter til tidlig vår blant tykke blader. Moth orkideer er godt tilpasset som potteplanter, som krever mindre lys og enklere omsorg enn andre orkidéarter. Likevel, de trenger spesifikk behandling for å trives.

Bruksanvisning


•  Plant møll orkideer i leire potter designet for orkideer med vertikale dreneringshull på sidene. Fyll den med orkide potting mix laget hovedsakelig av bark. Ikke bruk generell potting jord.

To Grow møll orkideer der dagen temperaturområder 75-80 grader F. Drop termostaten til 65 grader F om natten.

•  Plasser Orchid ved et vindu som slipper inn lys indirekte sollys. Alternativt kan du stille anlegg under en twin-lysarmatur holder to kule-hvite 40-watts lysrør. Plasser lampen 6 til 12 inches over anlegget og holde den på i minst 12 timer i døgnet og et maksimum på 16 timer.

•  Skyll møll orkideer når jorda er nesten, men ikke helt tørr. Helle vann direkte inn i jorden inntil overskudd renner ut av dreneringshullene. Hold løvverk og stammer tørr.

•  Gjødsle ikke-hybrid møll orkideer hver gang du vanne planten i vekstsesongen. Reduser fôring frekvens til annenhver vanning når orkide går til hvilen. Bland 1/4-ts. vannløselig balansert gjødsel, for eksempel en eller 15-15-15 20-20-20 formel, i 1 liter vann for å vanne den ikke-hybrid møll orkideer. Vann hybrid møll orkideer året rundt med fortynnet gjødsel. Oppløse 3/4 ts. av et balansert formel i 1 liter vann. En gang i måneden, vanne hybrider med rent vann for å vaske akkumulerte gjødsel salter av potting mix.

•  Hev luftfuktighet i rommet Orkide er i med en luftfukter. Gi luftsirkulasjon med en vifte satt på lav eller ved å åpne et vindu. Lufting reduserer risikoen for soppsykdommer.