Hovudside

Hvordan lage Thuja Green Giant Trees Grow Fast

by Walther


Thuja grønne gigantiske trær er populære blant gartnere for sin evne til å skape privatliv for meter når dyrket på rad. Du kan også plante disse trærne som dramatiske prøven planter i nærheten hjemmet ditt. Selv raskt voksende, disse trærne trenger en skikkelig voksende miljø og omsorg for å oppnå sine høyder på opptil 50 fot. Riktig type godt drenerende jord vil øke sjansene dine for å gjøre dette treet et fantastisk tillegg til din hage.

Bruksanvisning


•  Velg et område av verftet der treet ikke vil bli hindret av kraftledninger eller utendørs strukturer. Fjerne det angitte området av noen gress eller planter. Annen vegetasjon vil konkurrere med treet for næringsstoffer og vann, noe som vil bremse veksten. Sørg for at nettstedet ditt får full sollys til delvis skygge.

•  Till bakken rundt planting området for å bryte opp jorda. Grave et hull dobbelte av diameteren av rotklumpen. Dybden skal være lik høyden av rotklumpen for skikkelig rot etablering.

•  Bland en gjødsel i og rundt hullet, slik som Osmocota med en NPK (nitrogen, fosfor og kalium) mengde 14-14-14. Ved å bruke en gjødsel mens plante, får treet et hopp start for å etablere røtter og for vekst.

•  Vann godt å etablere dype røtter. Plasser en soaker slange under drypp linje av treet. For maksimal vekst, vann annenhver uke i sommer.

•  Hold mulch 2 til 3 meter fra foten av treet som det er etablert det første året. Konkurrerende vegetasjon vil bli kvalt av et tykt lag med mulch.

Tips og advarsler


  • Thuja grønne gigantiske trær vil ikke vokse svært høy det første året de er etablert. Men holder opp en gjødsling rutine hver fjerde måned for rask vekst.
  • Unngå å bruke root gasspedalen når plante hvis du bruker gjødsel. Ved å bruke begge, risikerer du å brenne treet.