Hovudside

Penger Bonsai Tre Instruksjoner

by Walther

Flettet penger treet, Pachira aquatica, er faktisk flere trær opplært i en flettet mote. Dette bonsai er ganske enkel å ta vare på, men vanskelig å vokse fra frø, så kjøper treet fra en spesialist bonsai dyrker. Pengetreet gjør en flott gave til en venn, som det sies å bringe lykke. Det er spesielt foretrukket av feng shui følgere og er et utmerket treet for en bonsai nybegynner.

Bruksanvisning


•  Plasser pengene treet i et sted som er ute av direkte sollys for mesteparten av tiden. Imidlertid vil treet ha nytte av en liten mengde av soleksponering så lenge den omgivende temperatur ikke varierer for mye. I varmere strøk, kan det holdes utendørs under ly. Hvis temperaturen er sannsynlig å falle under 50 F, flytte anlegget til et varmere sted. Hvis du praktiserer feng shui, plassere anlegget i penger hjørne av ditt hjem.

•  Vann lett; En kopp en måned er vanligvis tilstrekkelig. Overvåke treet og vann oftere hvis det er nødvendig. Vanning er avhengig av vekstforhold, størrelsen på potten, og jordkvalitet. Alltid vann nær kanten av potten, i stedet for på bunnen av bagasjerommet. Sikre jorda rundt treet er godt drenert.

•  Fortsett flettemønster som treet vokser. Skjær vekk det nye stammen vekst som ville ødelegge flette. Bladene vokser i grupper slik at hvis de vokser for stor, klemme en gruppe av på stammen. Til slutt vil de bli erstattet av mindre blader. Den ideelle formen for en flettet penger treet er en baldakin effekt.

Tips og advarsler


  • Pachira aquatica vanligvis ikke krever ekstra gjødsel. Imidlertid kan en redusert styrke fiskemel gjødsel gis tre eller fire ganger i året for å sikre sunn vekst.
  • Hvis bladene penger treet blir gule, er det et tegn på over-vanning. Hvis de blir brune, krever anlegget mer vann.
  • Ikke bekymre deg hvis treet mister noen blader etter kjøpet, som det tilpasser seg sitt nye miljø. Dersom treet er sunt og ikke over-vannet, vil nye blader snart vokse.