Hovudside

Hvordan en Installer en Neo vinkel dusj pan Liner

by Walther

En neo vinkel dusj pan liner er satt under fliser og betong seng i din dusj området. Hensikten med denne duken er å hindre vann fra å skade gulvet under duken hvis det siver gjennom flisen i din dusj, eller gjennom dusjen panorere seg selv. Installere en av disse liners krever bare noen få grunnleggende teknikker. Det er en tilsvarende prosess for å installere en vanlig firkantet dusj pan liner. Du vil plassere liner litt annerledes fordi det er en neo vinkel dusj, imidlertid. Hvis du kan mestre denne oppgaven, kan du installere nesten enhver type dusj pan liner.

Bruksanvisning


•  Legg den pan liner over dusjen alkove slik at hele området er dekket av duken.

•  Trim liner langs to sider av hjørnet av dusjkabinett, så det strekker seg opp på veggen om en fot, som dekker et område litt høyere enn den dusj fortauskant, hvis det er en fortauskant. Hvis ikke, sørg duken løper opp veggen minst 6 inches. Trim liner med en barberhøvel for best resultat.

•  Tack duken på plass med en stift pistol og stifter, eller tack spiker og en hammer.

•  Flat liner langs bunnen og trekk den frem over forkanten av neo vinkel dusj for hånd. Klipp langs kantene av neo vinkel med en barberhøvel så duken kaster over neo vinkel helt. Tuck og brette duken under seg selv som nødvendig for å imøtekomme for vinkelen av dusjen.

•  stifting eller tack spiker duken på plass som du brette og folde. Hold duken flat som du feste den på plass.