Hovudside

Informasjon om sikkerhets Signs

by Walther

Sikkerhets skiltene er brukt i offentlig å advare folk til å forlate en uautorisert område, for eksempel en militærbase. Slike skilt er også brukt i boliger som er utstyrt med et alarmsystem. I noen tilfeller kan hjem sikkerhet skiltene ikke avskrekke inntrengere.

Typer


Sikkerhetsskilt kommer i form av dekaler, metall skilt og klistremerker. Hvis du har et hjem sikkerhetssystem, vil selskapet trolig gi deg skilt for gratis som en form for reklame.

Fordeler


Skilt og klistremerker varselet visse individer som de er ikke velkommen i et angitt område. Alarm selskap melder varselet røvere at hjemmet ditt er utstyrt med et anti-tyveri system.

Betraktninger


Hjem sikkerhet skiltene kan ha en motsatt effekt og faktisk friste innbruddstyver å gå inn i ditt hjem. Annonsering din alarmsystem kan fortelle en røver at du har verdisaker verdt å stjele. I noen tilfeller kan det være mer gunstig ikke å varsle en innbruddstyv. Hvis det er et hjem invasjon, kan røveren forlate raskere hvis han overrumplet, snarere enn å vite om et sikkerhetssystem.