Hovudside

Slik feilsøker Min Dirt Devil Cyclone

by Walther

The Dirt Devil Cyclone vakuum er en oppreist modell som deler suges luft inn i to luft trakter for å skille skitt fra luften og sende den filtrerte luften ut igjen av vakuum. Vakuumet har en bunn-tom skitt cup, HEPA filter, fem forskjellige høydejustering, 32-fots ledning, håndverktøy og en begrenset fire-års garanti. Tilgjengelig på nettet eller i utvalgte hjemme detaljhandel eller varehus, bør vakuumet drive godt med grunnleggende vedlikehold. Men hvis du opplever problemer med vakuum, noen feilsøking kan ofte hjelpe deg med å identifisere og løse problemet.

Bruksanvisning


•  Plugg Dirt Devil støvsuger til en strømforsyning hvis ingenting på vakuum fungerer. Skift ut sikringen eller tilbakestille strømbryteren etter behov.

•  Slå av og koble vakuum dersom thermal protector har løst ut og vakuumet har slått av plutselig. Sjekk slangen og dysene for hindringer og rense ut eventuelle blokkeringer. Fjerne smuss beholderen fra vakuum og åpne bunnlokket for å tømme ut av beholderen. Vent minst 30 minutter før du skrur på strømmen til vakuum.

•  Fjern skitt container og trykk ned på knappene på hver side av renere hvis enheten ikke er utsuging godt. Løft ut filterhuset og trekk ut filteret. Bank filteret over en søppelbøtte og skyll den godt. La filteret tørke i minst 24 timer før du setter filteret tilbake i filterhuset og gjenopprette den til vakuum.

•  Vri høydejusteringsknappen hvis vakuumet ikke er utsuging og skitt cup og filter er blitt renset. Vakuumet bør settes til en høyde der vakuum løper med jevn, konstant tone når den er i kontakt med gulvet.

•  Kontroller slangen for eventuelle blokkeringer, og sørg for at den er godt festet til apparatet når det er skitt som kommer tilbake ut av vakuum under bruk.

•  Kontakt Dirt Devil for mer hjelp etter behov.