Hovudside

Hvordan Grow en Lime Tree innendørs

by Walther

Hvordan Grow en Lime Tree innendørs

Limes, som de fleste sitrusfrukter, er lastet med vitamin A og C samt forbindelser som kalles "limonoids", som bidrar til å bekjempe en rekke kreftformer. Limes er også deilig i drikker som kalk hjelpemidler, i desserter som key lime pie, eller til og med i hovedretter. Selv om du bor i et kaldere klima eller ikke har en stor hage, kan du nyte alle fordelene av frisk limes ved å dyrke et tre innendørs.

Bruksanvisning


•  Lå et lag av grus i bunnen av beholderen for drenering. Fyll kjelen 1/3 til 1/2 full av jord, slik at når treet er plassert i potten roten ballen vil være på nivå med jord når potten er fylt. Plasser treet i potten, og fylle det med jord.

•  Plasser beholderen i et område med minst delvis sollys. Lindetrær vil trives i full sol, men. Så det er best å finne den mest solrike beliggenheten mulig.

•  Hold treet i et område med en temperatur over 55 grader hele tiden. Hvis temperaturen faller under 55, vil treet bli sovende. For best resultat, opprettholde en dagtemperatur på 70 grader Fahrenheit og så lavt som 55 grader om natten.

•  Vann treet regelmessig, opprettholde fuktig jord. En langsom, jevn vedlikeholdslading av vann er best, sammen med misting bladene av planten daglig.

•  Gjødsle med et vannløselig produkt, etter nøye gjødsel instruksjoner. Overgjødsling kan resultere i dårlig frukt, og kan til og med drepe treet.

Tips og advarsler


  • Lindetrær vanligvis ikke krever beskjæring.