Hovudside

Slik fjerner diesel fra Fabric

by Walther

Slik fjerner diesel fra Fabric

Diesel brenselsøl er en farlig og stinkende rot. Innånding av diesel bensindamp kan forårsake hodepine og pustevansker. Når du arbeider med diesel på klærne, er det første du trenger å gjøre fjerne klær umiddelbart, og ta en dusj for å fjerne eventuelle drivstoff som kan være på huden for å forhindre hudirritasjon. Å kunne fjerne diesel og dens lukt, behandle klærne dine så snart som mulig.

Bruksanvisning


•  Plasser plagget på en bunke med papirhåndklær med drivstoffutslipp med ansiktet ned. Du vil bli mer vellykket fjerning av drivstoff og lukten hvis du jobber fra baksiden av flekken utover.

•  Hell en liten mengde renseri løsemiddel på en klut eller svamp. Svamp det berørte området av stoffet, overføre drivstoff til papirhåndklær. Fortsette inntil alt av dieseldrivstoffet fjernes fra stoffet.

•  Skyll stoffet godt i varmt vann. Vask umiddelbart. Legg til en kopp hvit eddik til skylling for å fjerne alle spor av dieselolje lukt. Hvis lukten fremdeles, kjører plagg gjennom skyllingen igjen, og legger en ekstra kopp hvit eddik.

Tips og advarsler


  • Ikke plasser påvirket plagg i tørketrommelen før du er sikker på at diesel og dens lukt er helt fjernet.