Hovudside

Hvordan lage en Silent-Entry Door Alarm

by Walther

Hensikten med en alarm er å gi advarsel til en bruker alarm, ikke den som har satt den av. Du kan lage en lydløs-entry dør alarm ved hjelp av deler kjøpt fra en hobby butikk og noen husholdning verktøy. Tidligere erfaring i å bruke en loddebolt vil gjøre dette prosjektet fortsette jevnere enn hvis du aldri har brukt en før.

Bruksanvisning


•  Plasser batteripakken og LED lys modulen med lommelykt krets innebygd i det på en arbeidsflate. Plasser en klesklype på arbeidsflaten, også.

•  Skjær tre 15-fots strimler av elektrisk ledning fra den elektriske ledningen spole, ved hjelp av en avbitertang. Strip ½ tomme av isolasjon fra begge ender av alle ledninger, ved hjelp av wire strippere.

•  Plasser loddebolt på arbeidsflaten og plugge den inn i en stikkontakt. La loddebolten varme opp for 4 minutter før du fortsetter.

•  Drei batteripakken slik at den siden som har de to metallkontaktene på den vender mot deg. Lodde enden av en ledning til den nest siste kontakten på siden av batteripakken. La lodde kjølig i 1 minutt. Lodde slutten av en annen ledning til helt til høyre kontakt på siden av batteripakken. La lodde kjølig i 1 minutt.

•  Plasser LED-modul på sin side på arbeidsflaten med bunnen vendt mot deg. Lodde den frie enden av kabelen koblet til batteripakkens lengst til høyre kontakt til sentrum kontakt på bunnen av LED-modul. La lodde kjølig i 1 minutt.

•  Lodde en ende av en annen ledning til en del av ringen sirkle midtkontakten på bunnen av LED-modul. La lodde kjølig i 1 minutt. Strippe ytterligere 4 inches av isolasjon av den frie enden av denne ledningen.

•  Trykk ned på baksiden av klesklype for å åpne kjevene på sin front. Pakk den eksponerte enden av ledningen som nettopp har blitt strippet rundt toppen kjeven til klesklype.

•  Strip ytterligere 4 inches av isolasjon av den frie enden av ledningen loddet til den nest siste kontakten på batteripakken. Trykk ned på baksiden av klesklype og pakk den bare strippet enden av ledningen rundt bunnen kjeven til klesklype.

•  Trekk ut loddebolt. Plasser hjemmelaget lydløs-entry dør alarm på gulvet, ved siden av døren som du ønsker å bli varslet hvis det åpnes. Kile på baksiden av klesklypen under bunnen av døren noen få inches hvor dørens kant møter dørkarmen. Sett batteriene inn i batteripakken.

•  Kjør ledningene over baseboard av veggen til du kommer til et annet rom. Tape LED-modulen til dørkarmen inne på rommet om fem meter av gulvet, ved hjelp av strimler av duct tape. Hvis noen begynner å åpne døren i smug, vil kjevene til klesklypen lukke, fullføre den elektriske kretsen og føre til at LED skal begynne å blinke - som gir deg en visuell, men stille, advarsel.