Hovudside

Hvordan bli kvitt Towel Lukt

by Walther

Håndklær er skapt til å være absorberende. Dessverre betyr dette absorberingsevne også fuktighet blir fanget i håndklær og, spesielt hvis fuktige håndklær er igjen i et varmt område, de lett bli en yngleplass for stinky mugg og selv lukt-bakterier.
I en ideell verden ville vi alle har tid til å vaske håndklær umiddelbart etter bruk slik at de aldri vil utvikle lukt. Få mennesker har tid eller energi til det, imidlertid, og håndkle lukt blir en vanlig foreteelse, spesielt om sommeren.
En løsning er å bruke den kjente lukt Neutralizer - natron.

Bruksanvisning


Hvordan bli kvitt Towel Lukt


•  Plasser håndklær i vaskemaskinen og legge en kopp natron og varmt vann. Jo varmere vannet er, desto bedre. Du kan bruke litt mer natron hvis du har en masse håndklær å vaske eller de er svært stinkende.

•  Tillat håndklær å suge i natron og vann i minst 2 timer. Du kan la dem sitte lenger, men det bør ikke være nødvendig, med mindre de er ekstremt illeluktende.

•  Run håndklær gjennom skyll å skylle ut overflødig skitt og natron.

•  Legg vaskemiddel til vaskemaskinen og igjen satt vannets kretsløp til "hot" og vaske håndklær som vanlig. Ta håndklær ut av vask umiddelbart når de er ferdig og gå videre til trinn 5. Ikke la håndklær til å bo i vaskemaskinen.

•  Hang håndklær til å tørke i fullt sollys (hvis det er om sommeren eller våren). Sterkt sollys hjelper drepe eventuelle gjenværende mold, mugg eller lukt-forårsaker bakterier. Tillate håndklær til å tørke helt før bringe dem inn og brette dem.

Tips og advarsler


  • For hvite håndklær med lukt, bare legge blekemiddel til vask i stedet for baking soda.In vinter, eller hvis du ikke har tilgang til et utendørs område å tørke håndklær, sette dem i tørketrommelen på den høyeste innstillingen. En varm tørketrommel vil fremme mugg, men en varm tørketrommel vil drepe it.If du bare har én eller to håndklær som har en lukt, kan du bruke en bøtte i stedet for vaskemaskin for det første skrittet.
  • Sollys kan blekne fargede håndklær. Hvis dette er et problem, tørk dem i tørketrommelen i stedet.