Hovudside

Hvordan å gjøre en bakgrunnssjekk

by Walther


En bakgrunnssjekk kan fortelle deg mye om en person: deres kriminell historie, eventuelle tillatelser de besitter, deres utdanning og sysselsetting historie, og mer. Bruken av bakgrunnen sjekker er utbredt; for eksempel, de fleste arbeidsgivere utføre bakgrunnen sjekker på potensielle ansatte å screene for problemer i sin fortid, så vel som å sjekke for nøyaktighet på en søkers CV. Mange folk ikke innser at evnen til å utføre en bakgrunnssjekk er råd til alle som har tilgang til en datamaskin. Fordi informasjonen du kan avdekke i en forbruker bakgrunnssjekk er en sak av offentlig posten, er det ikke ulovlig for deg å bruke en bakgrunnssjekk service - så lenge hensikten er ikke ondskapsfull. Hvis du ønsker å gjøre en bakgrunnssjekk på potensielle barnevakter eller barnepass personer, lærere, trenere eller andre enkeltpersoner som vil ha eksklusiv tilgang til barnet ditt, les videre for å lære hvordan du gjør en bakgrunnssjekk:

Bruksanvisning


•  Start en grunnleggende søk på nettet

Før du bruke pengene til å gjøre en bakgrunnssjekk, prøv å bruke en gratis søkemotor for å starte din egen gransking av individets tidligere historie. En enkel online søk kan gi deg all den informasjonen du trenger for å ta den endelige avgjørelsen om den personen du er forsker. Google er et godt valg for å oppsøke informasjon om et individ. For å starte, bare skriv personens fulle fornavn og etternavn, rundt det med anførselstegn (""). Hvis navnet på personen er spesielt vanlig, kan du også ønsker å inkludere staten du bor i, ved hjelp av modellen "Fornavn Etternavn + STATE." Deretter, trykk søk, og sile gjennom resultatene for å se hva du finner.

Visse typer informasjon er en sak av offentlig post, og gjør et søk på nettet kan hjelpe deg å avdekke rettsdokumenter, arrest poster, selv meninger om den enkeltes oppførsel eller evner som er skrevet av andre mennesker. Andre ting du kan være i stand til å avdekke inkludere sosiale nettverk profiler, blogger og tidsskrifter, og personlige nettsteder, som kan hjelpe deg å lære mer om den enkelte på et personlig nivå.

•  Finn en passende bakgrunn sjekk service

Hvis en enkel online søk er ikke tilstrekkelig til å gi deg den informasjonen du trenger, kan da betale for en bakgrunnssjekk være neste skritt. Bakgrunnen sjekker vanligvis kommer på en ganske rimelig penge - spenner over alt fra $ 10 til $ 25 - og utlevere informasjon som tidligere sysselsetting, tillater statuser, tidligere adresser, aliaser, og annen personlig informasjon. Kriminell bakgrunnsinformasjon er også tilgjengelig, selv om de fleste bakgrunnssjekk tjenester kreve en ekstra avgift for denne informasjonen. Med en kriminell bakgrunn sjekk, kan du lære om noen arrestasjoner, gebyrer, overbevisninger, og annen informasjon om den enkeltes kriminelle fortid som kan hjelpe deg å ta en beslutning om å assosiere med eller ansette denne personen.

Husk at ting som kreditt historie og annen sensitiv informasjon er ikke tilgjengelig for forbrukerne, og det er ulovlig å innhente denne informasjonen om en annen person uten deres forkunnskaper og godkjenning. Ved hjelp av en tjeneste som accurant å få denne informasjonen som en forbruker ville være ulovlig, og kan straffes med føderal lov. Tjenester som accurant er reservert for arbeidsgivere, inkasso organisasjoner, advokater og andre kvalifiserte personer som er juridisk tillatt ved lov å få tilgang til informasjonen de tjenestene gir.

Nedenfor er noen forskjellige bakgrunn sjekk tjenester tilgjengelig for forbrukerne. Besøk hver adresse for å lære mer om bakgrunnen sjekk tjenestene de tilbyr, deres respektive avgifter, og hvordan du kan få en bakgrunnssjekk rapport:

USA Search
http://www.ussearch.com/

Intelius
http://www.intelius.com

CrimCheck
http://www.crimcheck.com/

•  Gi den enkeltes personlige informasjon og Kjøpe Rapporter

For å gjøre en grunnleggende bakgrunnssjekk, de fleste bakgrunn sjekk tjenester bare kreve en persons fornavn og etternavn og nåværende fysiske adresse. Noen kan kreve ytterligere informasjon, som et personnummer og fødselsdato, selv om denne informasjonen er vanligvis bare nødvendig for de som ønsker å gjøre en bakgrunnssjekk for en potensiell arbeidstaker, som en barnevakt eller dagmamma. Når du gir den enkeltes informasjon, vil bakgrunnen sjekk service søke i databasen for å se hva slags informasjon den har tilgjengelig på den personen.

Hvis poster for at personen er funnet, vil bakgrunnen sjekk service vanligvis betegne hva slags informasjon som er tilgjengelig; husk at en bakgrunnssjekk som tilbyr kriminell historie på en person betyr ikke at de faktisk har en kriminell historie, bare at hvis de har en kriminell historie, ville de være i stand til å gi deg mer informasjon om hver (hvis noen) hendelse. Noen tjenester lar deg velge nøyaktig hvilken informasjon du ønsker, slik som å holde kostnadene for bakgrunnssjekk til et minimum. Når du har valgt hva registrerer du ønsker å kjøpe fra bakgrunnen sjekk service, innspill din betalingsinformasjon, og bakgrunnen sjekk vil være umiddelbart tilgjengelig for gjennomgang.

•  Les bakgrunnssjekk Grundig

Når du har bakgrunnssjekk på skjermen din, kan det være lurt å skrive det ut for fremtidig referanse. Viktige punkter å gjennomgå inkludere kriminell historie, tidligere arbeidsforhold og dateres den enkelte jobbet for hver arbeidsgiver, og eventuelle tillatelser personen måtte ha. For eksempel, hvis du gjør en bakgrunnssjekk på en potensiell barnepike, og finner at de har en pistol tillatelse og en tidligere våpen kostnad på posten, kan det være lurt å revurdere ansette den enkelte til å ta vare på barnet ditt.

Husk at som arbeidsgiver, det er begrensninger på hva slags informasjon du kan bruke til å basere avgjørelsen for ikke å ansette en medarbeider. En tidligere arrestasjonsrekord som aldri kulminerte i en overbevisning er ikke en grunn til å nekte noen sysselsetting, og faktisk, kan du komme inn juridiske problemer for å gjøre din beslutning basert på denne informasjonen. Husk at du som forelder å ansette en barnevakt eller dagmamma, blir du vurdert en type arbeidsgiver, og staten kan kreve at du følger noen eller alle av de samme kravene på plass for arbeidsgivere og bakgrunnen sjekker.