Hovudside

Saltillo Tile Rengjøring

by Walther

Saltillo er en vakker, håndlagde fliser, men kan være svært utfordrende å opprettholde og holde rent. Ta vare på Saltillo flis på riktig måte vil beskytte investeringen din og holde flis ser imponerende i mange år.

Saltillo


Saltillo flis er en type terra cotta fliser fra Mexico. Flisen vanligvis er laget for hånd og lagt ut i solen for å tørke. Den blir deretter plassert i en stor ovn og brent ved lave temperaturer. Flisene er flyttet rundt ovnen for å hente ut varianter i skyggen for å skape et rikere utseende. Flisene varierer i farge fra rødt til gult.

Flisen er svært porøs når venstre utette. Som et resultat, flekker den lett.

Rengjøring


Før du rengjør Saltillo flis, teste den for sin absorption rate. Plasser et par vanndråper på overflaten og se hvor raskt de blir absorbert. Hvis dråpene blir absorbert i to sekunder eller færre, er det flis veldig porøs. Hvis det tar 1-3 minutter, er det lite absorption rate. Saltillo fliser varierer i sine absorpsjon priser avhengig av hvordan de ble beseglet.

Hvis fliser er ekstremt absorberende, det sannsynligvis ikke har blitt forseglet. Bruk en rest fjerner etterfulgt av en kommersiell Saltillo flis rengjøring produkt. Hvis Saltillo har en lav absorpsjon rate, det mest sannsynlig har blitt tettet. Strippe gulvene med en kommersiell stripping løsning før rengjøring. Fjern flekker ved hjelp av en kombinasjon av fortynnet ammoniakk og masse skrubbing. Skyll gulvet ofte, og tørk opp eventuelt stående vann for å unngå absorpsjon.

Etter fullstendig rengjøring av gulv, forsegle dem med et tetningsmiddel. Aldon Kjemikalier lager produkter spesielt for Saltillo flis, eller ta kontakt med en profesjonell i ditt område for produkter.

Vedlikehold


Den beste måten å unngå den møysommelige ork til rengjøring Saltillo flis er forsiktig vedlikehold. Tørk opp søl og skitt med en gang for å unngå flekker og vannmerker. For regelmessig rengjøring, bruk en lett fuktig mopp og den mildeste renere du kan finne. Nesten alle produsenter gjør en mild formel. Metode, naturens Source and Green Clean er alle gode valg. Uansett merke du velger, ikke bruk sterke kjemikalier på din Saltillo flis. Påfør fugemasse ofte for å holde gulvene ser sitt beste.