Hovudside

Typer Ornamental pæretrær

by Walther

Pæretrær normalt bære søte mellow pærer. Men det er andre pæretrær dyrkes hovedsakelig for sine dekorative egenskaper som sine fine selv forme skjema eller våren blomstrer. Disse mer dekorative trær er pryd pærer, og de er enkle å vokse i visse områder. Det viktigste du må ta hensyn til, når du bestemmer hvilken type du skal vokse, er hvordan de holder seg over tid, basert forholdene i ditt område.

Aristocrat Pear


Aristokraten pæretre ble utviklet for å forbedre på de mer sprø lemmer av Bradford. Den når høyder på rundt 30 til 40 fot og er selvskapende. Våren bringer ut de små hvite blomster av treet, mens fallet induserer dype røde blader. Tolerant av mange typer jordsmonn og værforhold, vil aristokrater leve ned til sone 4 og overleve tørkeperioder.

Bradford Pear


Opprinnelse i Kina, har Bradford pære noen problemer med sin lem struktur, som er gjort verre av sin modne høyde på 60 meter. Lemmene tendens til å sprette av under vekten og kraftig vind. I løpet av våren, mens blomstene er produsert, og kort tid etterpå, liten ikke-spiselige frukter utvikle. Ansett som en invaderende arter av noen, vil du legge merke til mange frøplanter vises etter en tid. Hold dem trakk hvis du ikke vil at de skal ta over et område.

Cleveland Pear


Cleveland-pære vokser til en kortere 25 fots høyde og har en stabil lem struktur som er en smal 15 meter. Det liker full sol og gjør det bra ned til sone 4. Cleveland pærer er tolerante av tørke, men foretrekker fuktig jord som er godt drenering. Bladene blir en fin oransje i høst og hvite blomster utvikle seg i løpet av våren. Frukt utvikling er ikke spiselig.