Hovudside

Inground Pool Rørlegger Installasjon

by Walther

Inground Pool Rørlegger Installasjon

En i bakken basseng er et flott tillegg til enhver hage. Det vil gi glede for hele familien i mange år framover. Bassenget og avløp installasjon bør ideelt sett gjøres av fagfolk. Hvis du bestemmer deg for å takle denne store jobben på egen hånd, følg bassenget produsentens monteringsanvisning nøye.

Beliggenhet


Installer hovedavløpet i sentrum av det laveste punktet av bassenget før bunnmateriale er installert. Montere hoveddrenerings kroppen unntatt for frontplaten og frontplaten pakning hjelp Teflon tape eller Permatex på gjengene for å sikre en god forsegling. Dekke toppen og utsiden av sluket forsamlingen med duct tape. Grave hull for avløp og grøften for koblingsrøret til siden og under panelet veggen. Installere avløp og rør kjører til sideveggen. Sørg for at alle rørforbindelser er limt eller klemmes fast. Hell en liten firkant av betong rundt sluket å holde den på plass mens slutt bassenget.

Finn skimmer og viker på den lengste veggen av bassenget, på den siden som mottar den rådende vinden. Hvis vinden kommer vanligvis inn fra vest, bør skimmer og viker plasseres på østsiden av bassenget slik at vinden blåser i skimmer. Hvis det er en trakt eller dype enden, bør skimmer være plassert der utover sikkerhetstauet ankere. Installere avkastningen på motsatt side av bassenget.

Pipe Installasjon


Ferdig bassenget bunn og liner installasjon. Installere avløp pipe langs toppen av betong krage rundt utsiden av bassenget. Hell en eller to inches av sand langs kraven før legging av rør hvis halsbåndet er veldig ujevn. Installer røret fra skimmer, hovedavløpet og returnere tilbake til filteret. Ikke over-bøy eller knekk fleksible rør. Bruk plast albuer for skarpe svinger. Plasser røret forbindelse eller ikke-herdende Permatex på gjengene på røret adaptere, klemmer slip på endene og skyver røret opp på den passer over piggenden. Varme opp enden av røret vil gjøre innsetting enklere. Stram klemmene, la tilkoblingene satt i ca 15 minutter og deretter re-stramme klemmene. Vær forsiktig så du ikke over-stramme og strippe klemmene. Hvis dette skjer, vil klemmen må skiftes ut.

Ferdigstillelse


Fyll bassenget før vannet er ca 4 inches dyp rundt sluket. Fjern skruene fra toppen av sluket gjennom duken slik at det bare er små hull i duken der skruene ble fjernet. Skru frontplate og pakning til toppen av sluket med rutefly mellom pakningen under duken og pakningen på toppen av duken under frontplaten. Skjær duken ut av interiøret dreneringsåpningen, og skru avløpet dekselet på plass.

Installere bassenget filteret i henhold til produsentens instruksjoner, den nærmere bassenget jo bedre. Vanligvis filteret skal ligge innenfor 20 meter av bassenget og bør ikke være mer enn 6 meter over vannflaten.