Hovudside

Sap Suckers og Magnolia Trees

by Walther

Sap Suckers og Magnolia Trees

Magnolia trær har vakre vårblomster og er godt kjent i Sør. Dessverre er disse trærne er utsatt for flere skadedyr som suger ut sin saft og forårsake mye skade, selv til det punktet av treet død.

Typer


Bladlus er små pæreformet insekter som er vanlige skadedyr på de fleste trær, inkludert magnolia og vanligvis angriper bare ny vekst. Pansrede skalaer har flatet belegg over deres kropp og angripe bare svekket trær. Spider midd er små insekter som er vanskelig å se med det blotte øye, men er ovale og grønn, grønn-gul eller brun i fargen.

Symptomer


Blad forvrengning, visner, blad slipp, og sekret av Honeydew følge en angrep av bladlus. Store infestations, og dermed store mengder honningdugg, kan forårsake sotet mold. Pansrede skalaer føre visnet, gule blader og bladfall, samt bark som vil knekke og utstråler en tyggegummi-lignende stoff. De kan drepe unge trær hvis Infestation er alvorlig. Skade fra edderkopp midd starter som en peppering av prikker på bladene, og hvis fortsatte, snur bladene gule.

Behandling


Bladlus, edderkopp midd og pansrede skalaer alle har naturlige fiender i marihøner, minutt pirat bugs og snylteveps. Hvis introdusert til hagen din, kan de hjelpe kontroll infestation. For store angrep, kan insektmidler brukes.