Hovudside

Flower Planter for sone 7-B

by Walther

Flower Planter for sone 7-B

USDA sone 7b hager spenner fra sentrale Texas og østover gjennom sentrale Georgia og videre gjennom South Carolina til den atlantiske kystområdene i Nord-Carolina. Den gjennomsnittlige minimumstemperatur i sone 7b varierer fra 5 til 10 grader Fahrenheit, mens området i sone 7a er mellom null og 10 grader Fahrenheit. I tillegg til kald hardførhet, sone 7b gartnere har også utfordringen med å finne planter som tåler sommervarmen og tørkeperioder. Nøkkelen er å velge blomster som er tilpasset til et vidt spekter av varme og kulde som oppstår i de 7b regioner.

Vår og sommer blomstrende løker


Krokus og liljer er gode blomstring pære valg for sone 7b. Plante krokus pærer for tidlige våren blomstrer i fronten av blomsterbed å gi hagen din duft. Stor varianter for sone 7b inkluderer Ruby Giant, Saffron Crocus, snø Crocus, Spring Crocus og Jeanne D'Arc.

Plante høye voksende varianter av liljer i midten eller bakre delen for sommer farge. Asiatiske hybrid liljer som Dolly Madison sette på et show av lyse magenta blomster, perfekt for skjæring, med stengler som kan nå 3 til 4 meter i høyde. Ametyst Temple blomstrer fra juli til august med duftende, trompetformede blomster i en rik rosa-lilla skygge.

Gerbera Daisy - Full Sun, Colorful Summer Bloomer


Plant Gerbera tusenfryd nær fronten av blomsterbed. Disse halv tomme til 1-fots høye blomster kan være liten av vekst, men de er store på farge og hurrarop. Gerbera kommer i et bredt utvalg av farger, inkludert hvit, rød, oransje, gul, laks og rosa. De prangende blomster er så fantastisk at du vil sannsynligvis ønske å kutte noen gjennom hele sommersesongen for å lage blomsteroppsatser for å nyte inne i ditt hjem.

Dahlia - Full Sun eller delvis skygge


Dahlia vokser i enten en full sol eller delvis skygge blomsterbed, så det er et godt valg for blomsterbed som får mindre enn seks timer med sol hver dag. Blomster vokser årlig som pærer, slik at du kan ha det gøy og eksperimentere med forskjellige steder å vokse dahlia i blomsterbed. Blomstene blomstrer fra sommer til høst og anlegget kan nå en høyde på 2 til 4 meter, og bør plantes bak kortere blomster.

Drage Blood Sedum - Staude Bloomer


Drageblod Sedum legger sterke farger til hager i sone 7b år etter år. Det er en hardfør staude og tåler selv de fattigste av grunnforhold, varme og tørke. Blomsterfarge er lys burgunder og i høst, blomstene bli oransje. Plant drageblod Sedum i et sted som får minst seks timer med direkte sollys. Det vil tolerere litt skygge, men fargen kan ikke være så levende.

Cosmos - Stor Fall Color


Cosmos (eller meksikanske Aster) kan ta sommervarmen av sone 7b blomsterbed. De vokser som ettårige så plante kosmos hvert år. Blomster nå opp til en fot eller så i høyden, så plante dem bak mindre bloomers som Toad Lilies. Cosmos er tilgjengelig i rødt, rosa, hvit og lavendel. De prangende blomster begynner blomstringen i sommer og vare langt inn i høsten. Så når andre blomstene begynner å falme, fortsetter kosmos å sette på en fargerik skjerm.

Løvverk


Vurdere varianter av hosta å gi grønt og spraglete blader i sone 7b blomsterbed.