Hovudside

Bønn Plant Problemer

by Walther

Bønn Plant Problemer

En bønn anlegget er litt vanskeligere å opprettholde enn vanlig edderkopp plante eller eføy. Til tross for sin høye vedlikehold, kan problemer som oppstår i en bønn plante dukke opp i alle hus anlegg og har lignende årsaker.

Brente / brune blader


Brent utseende eller brune blader er en indikasjon på overgjødsling, tørr eller lav romtemperatur. En bønn anlegget krever en kveld temperatur på 65 grader Fahrenheit og jevnt fuktig jord. De bør bli befruktet bare en gang i måneden i tider med ny vekst og ikke i det hele tatt i vinter.

Gulnede / Slippe Løv


For mye vann, kompakt jord, mangel på drenering eller eksponering for gass røyk kan føre til bladene å gulne eller slippe. Planter må vannes før jorda sprekker fra overdreven tørking. Ikke vann hvis jorda er slimete eller klissete; Det er allerede et overskudd av vann og mulig rot skade oppstår.

Odd Leaf Vekst


Nye blader kan noen ganger utvikle med lange internodes eller synes små. Dette kan oppstå på grunn av vanntype, høye romtemperaturer eller mangel på lys. Myknet vann bør ikke brukes til vann potteplanter; regnvann, vann fra springen eller smeltet snø fungerer best.