Hovudside

Hvordan Grow Pumpkins Kommersielt i Tennessee

by Walther

Hvordan Grow Pumpkins Kommersielt i Tennessee

Selger gresskar kan være en levedyktig og hyggelig business alternativet i delstaten Tennessee. Bønder må forstå ikke bare beste praksis for oppdrett, men også lover og regler rundt salg av mat og næringsmidler i Tennessee. Forstå den voksende og salgsprosessen vil hjelpe potensielle bønder påta seg oppgaven med større sjanser for å lykkes.

Bruksanvisning


•  Design din forretningsmodell. Modellen har en stor innvirkning på hvordan du vil vokse og selge gresskar. Vil din være en "pick-din-egen" operasjon, hvor familier kommer til å plukke sine Halloween jack-o-lanterner? Ønsker å selge på bondens marked eller veikanten står? Ønsker å selge til dagligvarekjedene? Kjenn din kundebase fra begynnelsen, og du vil øke sjansene for suksess.

•  Kontroller at du er lovlig. Ring din by og fylke planlegging provisjoner og be dem om lokale reguleringsplaner og konsesjonskrav for ditt område. Besøk TN.gov online og ringe Tennessee landbruks Extension byrå i fylket ditt for å sørge for at du overholder lovgivningen.

•  Be om hjelp. Små bedrifter i Tennessee, og spesielt små bedrifter med fokus på gårdsturisme, er kvalifisert for staten, regjering og lokalt finansiert hjelp under oppstartsperioden. Start med Senter for lønnsom Landbruk (CPA), et samarbeid mellom Farm Bureau og University of Tennessee. Besøk deres hjemmeside og ringe CPA for de siste rådene på tilgjengelige midler.

•  Plant dine gresskar. Velg flere varianter basert på din forretningsmodell og din voksende plass. Plasser fire eller fem frø i en sirkel på en jordhaug, 6 til 8 inches hverandre, og dekk med en 1/2 inches av jord. Hauger bør være fordelt på minst 10 meter fra hverandre i en solrik beliggenhet. Holde bakken fuktig, vanning hvis du ser at jorda begynner å tørke. For å dra nytte av Halloween og Thanksgiving markeder, plante gresskar innen midten av juni for å sørge for at de er moden i tid.

•  Dyrk din gresskar med din forretningsmodell i tankene, om det betyr organisk voksende praksis eller kunstgjødsel. Har du behov for en "naturlig" pick-din-egen miljø? Eller bør du nøye dyrke det ideelle jack-o-lanterne ved å plassere gresskar oppreist på helvetesild eller plast som de vokser? Vokte kraftig mot typiske Tennessee insekter, for eksempel squash bugs, ved hjelp av en metode som er kompatibel med din modell. Bruke økologiske eller kjemiske plantevernmidler, eller holde kyllinger eller perlehøne i gresskar patch.

•  Selg dine gresskar. Enten du velger pick-din-egen modell og vert "fall festival" hendelser, selge på veikanten står eller en av de mange Tennessee bondens marked, eller selge til butikker, få gresskar inn kundens hender er nøkkelen til suksess. Bruke jungeltelegrafen, enkel skilting på eller nær gården din, og markedsføring i Tennessee magasiner og aviser for å få ord ut.

•  Plan for neste vekstsesong. Spør din lokale landbruks forlengelse tjeneste om de mest nyttige vekstskifte modeller for ditt område.

Tips og advarsler


  • Maksimere sjansene for suksess gjennom hele vekstsesongen ved å dyrke en rekke grønnsaker. Planlegg planting og høsting planlegge slik at du har produkter å selge i løpet av året.
  • Oppdrett kan være en prekær bedrift. Vær sikker på at du har tilstrekkelig finansiering og en upåklagelig forretningsplan for å bedre sjansene dine for å lykkes; forvente hardt arbeid for å være en del av prosessen.