Hovudside

Hvordan forberede en katastrofe Plan

by Walther

Hvordan forberede en katastrofe Plan

En katastrofe kan ramme når som helst uten advarsel og forårsake ødeleggelse, skade og død. Mens katastrofer - naturlige eller menneskeskapte - ikke alltid kan forebygges, planlegging fremover og være forberedt tilbyr det beste sjanse til å overleve. Å sette sammen en katastrofe plan og vite hva du skal gjøre når katastrofen inntreffer er første trinn i forberedelsene for en slik krise. En generell plan kan dekke et bredt spekter av katastrofer, inkludert jordskjelv, tornado, flom, brann, orkan, kjernekraft og strømbrudd.

Bruksanvisning


•  Snakk med familien din om de beste alternativene for å skape en katastrofe plan. Gå over potensielle farer som kan påvirke ditt hjem og familie.

•  Planlegg en rømningsvei og etablere en evakuering plassering. Drøfte mulige ruter ut av ditt hjem. Hvis tvunget til å evakuere, må du vite alle muligheter til å unnslippe fra eiendommen og nabolaget og et trygt sted å gå. Trekke ut en rømningsvei fra ditt hjem og eiendom.

•  Velg et møtested utenfor hjemmet. I tilfelle brann eller annen katastrofe, må familiemedlemmer har en sentral møtestedet. Dette kan være et sted i hagen for en hjemme-krise eller, i tilfelle av en regional krise, et sted hvor separerte familiemedlemmer kan montere.

•  Lag en liste over nødnumre inkludert lokale myndigheter, beredskap-management byråer og en venn eller et familiemedlem som bor utenfor ditt område for å tjene som en kontakt som du kan gi informasjon om deres velferd.

•  Lag en katastrofe kit som inkluderer reseptbelagte medisiner, førstehjelp forsyninger, vann, nødnumre, lommelykter og batterier, et batteridrevet eller håndsveiv radio og andre bestemmelser som anbefalt av Federal Emergency Management Agency (FEMA). Inkludere informasjon om dine huseiere forsikring, kjøretøy forsikring, helsejournaler og relatert forsikring informasjon, reseptbelagte medisiner, fødselsattester, personnummer og andre viktige personlige eiendeler.

•  Hvis du har kjæledyr eller husdyr, inkluderer planer og bestemmelser for deres omsorg i tilfelle katastrofe. Dette bør omfatte deres mulig evakuering.

•  Ta kurs i grunnleggende førstehjelp og HLR. Å vite hva du skal gjøre med medisinsk nødhjelp under en katastrofe kan være forskjellen mellom liv og død.

Tips og advarsler


  • Sett av tid til å gå regelmessig over din katastrofe plan med familien din og sjekke katastrofe kit.
  • Fordi du vet aldri når katastrofen vil ramme, være klar til enhver tid er ditt beste forsvar.