Hovudside

Tre Wrap for Skadde Trees

by Walther

Tre Wrap for Skadde Trees

Trær kan lide skade fra mange forskjellige kilder. Vind og storm skade, ekstreme temperaturer, is, selv dyr som gnagere og hjort kan forårsake skader som kan true helsen til trær. Når bark eller lemmer er sprukket, kan insekter og sykdommer angripe treet, ytterligere svekke cellestrukturer. Selv om treet wrap kan gi en viss beskyttelse mot disse kreftene, er bruken langsiktig anbefales ikke.

Hva er Tre Wrap?


Tre wrap er materiale som er et kommersielt tilgjengelig produkt for innpakning trær for å beskytte dem mot visse destruktive krefter. Nyplantede trær er ofte pakket fordi deres bark er svært øm og kan lett bli skadet av vind, sol og is. I det siste, var tre wraps brukt mye på skadede trær for å forsøke å beskytte dem fra ytterligere skade, men Bryting er ikke lenger anbefalt i de fleste tilfeller.

Typer av Tree Wrap


Tre wrap er tilgjengelig i en rekke ulike former for ulike bruksområder. En crepe-type wrap er ofte brukt for å beskytte nye beplantninger. Plast wraps er også tilgjengelig. Burlap er noen ganger brukt til å beskytte bark. Maskinvare klut (metallnett) er pakket rundt trær for å stoppe skader fra hjort og gnagere. Selv vanlig, lys-farget tøy kan brukes som et tre wrap å beskytte unge trær mot solen skålde. Tjære-impregnert papir treet wrap kan brukes som vil hindre insekter og sykdommer fra å ta tak.

Tre Wrap bruksområder


Colorado State University Extension anbefaler innpakning trær med tynn bark om vinteren for å beskytte mot solen skålde. Sun skålde oppstår vanligvis på sør eller vestsiden av unge trær som ennå ikke har utviklet nok bark beskyttelse. Den varme dagtid solen varmer barken, forårsaker kambiumet å være sårbar under kjøligere nattetemperaturer. Maskinvare stoff kan brukes for å hindre å nappe fra gnagere, kaniner og rådyr.

Ulemper av Tree Wrap


Tre wrap bør ikke stå på ubestemt tid. Kjedelige insekter vil grave under wrap hvor det er varmt og tørt og sette opp kolonier. Tre wrap kan også gi grobunn for sopp og bakterier å vokse. Mange landbruksskjøte nettsider anbefaler innpakning skjøre trær sent på høsten for å beskytte dem og fjerne wrap tidlig på våren før insekter og sykdommer kan få et fotfeste under wrap. Strie wraps kan råtne og være en yngleplass for sopp. Også, forlater treet wrap kan omgi hele treet, innsnevrer dets normal vekst.

Beste metode for å bruke Tre Wrap


Bruk tre wrap bare i korte perioder og bare når det er nødvendig for å beskytte anbud bark. Start wrap en tomme eller to under jordnivå og vikle rundt stammen i et diagonalt mønster til den andre grenen. Skjær wrap og fest med en naturlig fiber hyssing. Fjern etter noen måneder eller inntil ett år.